sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Couture

Tämmösiä jutuksia tuli postissa Lorealilta palkkiona tästä Glamlights postauksesta. :)Aika jännä! Asteittain vaalentava voide, joka jätetään hiuksiin huuhtelematta? Tästä pitäisi saada kuin auringon vaalentama kesätukka, jonka voi laittaa koko tukkaan, latvoihin, raidoiksi.. Neva höörd beföör! Uskoisin, että parhain efekti kuitenkin tulee tummempi tukkaisille. Onko kukaan ehtinyt jo kokeilla tätä? Mä voisin kuvitella, että tällä saisi tehtyä aika kivan liukuvärjäyksen hellävaraisesti.
Lisäksi tuli tämä uutuus ripsari Million lashes Couture sekä sininen luomivärikynä. Million lashes-originaalia minulla on ollut ennestään ja olin ihan tyytyväinen. Tätä ei voi vielä oikein kokeilla kun on nämä ripsipireeennykset, mutta uskoisin olevan vähintään yhtä hyvää kuin ensimäinenkin sarjasta! Luomivärikynä näyttää olevan todella pigmenttistä ja koostumus lupaa hyvää pysyvyyttä luomissa, mutta sininen väri.. Sinisestä luomiväristä mulle tulee aina 80-luvun mallinuket mieleen ja ensimäiset kamalat meikkikokemukset ;) Minä en vaan osa tuota väriä. Pitäisi ehkä opetella. Oletteko testailleet jo?

8 kommenttia:

 1. itelläni on tuommoinen samantapainen kynä luomiväri ja oon tehny sillä joskus semmoseen nudempaan silmämeikkiin sinisen alarajauksen :) ei tuu mummoviboja ja näyttää näin kesällä nätiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No perhana, sittenhän pitää kokeilla. Kiitti Viivi, toivottavasti yllän edes lähelle samaa lopputulosta kuin sulla ;) Mummovibat nimenomaan!

   Poista
 2. Tää ei liity tähän postaukseen, mut ajattelin tähän laittaa tän kommentin liittyen tohon mitä aiemmin siitä kynsijutusta kommentoin!
  Eli koita laittaa ohut kerros sitä geeliä kynnelle ja sitten uuniin, sen jälkeen laita toinen kerros jne. viilaa välillä muotoa ja sitten taas :-) tulee siisti lopputulos eikä polttele enää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen laittanut ehkä kolme kerrosta? Ja sitten hionut ennen viimeistelygeeliä? Nyt en oo ihan hetkeen geeleillä tehnyt, akryylillä väänsin viimoiset ja niistä tuli ihan kauheet!! Haha!! Mun koko kynsi-into kuoli siihen paikkaan :D
   Ehkäpä mä saan sen taas nousemaan seuraaville lomille!

   Poista
  2. Joo hyvä :-)
   Eli eka, jos käytät primeri kynnelle, ei tipille (jos teet tipeillä?), sen jälkeen suht ohut kerros pohjageeliä ja uuniin, sit rakennegeelillä muoto, eli vaikka just 3 kerrosta ja sit hiotaan muotoon, jos ei tuu kivaa muotoa, niin lisää vaan geeliä :-) lopuksi viimeistelygeeli, joka antaa sen kiillon ja just viimeistelee lopputuloksen!

   Poista
  3. Oon laittanu aika reilusti sitä pohjageeliäkin :D Ai vitsi, en oo älynny että sitä geeliä saa sitte näköjään oikeesti olla reilusti että saa sen muodon sitte hiottua! Huomenna testaillaan kaverin kanssa akryyliä toisillemme, ehkä ollaan fiksumpia tällä kertaa ;)

   Poista
  4. Jees! Periaatteessa se pohjageeli on vaan "pohjustamaan" vai miten sen sanois.. kynnen ja rakennegeeli on sellanen millä just tehään se suurin osa, sitä saa oikeesti laittaa paljon, mut ei kerralla! Ja sit viilailee reilusti, et saa sen muodon :-D viimeistelygeeli on vaan just viimeistelemään se muuten valmis kynsi!
   Meni mullakin aikaa et opin ja nyt oon pitäny taukoo, et saa nähä muistaaks enää käytännössä näitä..
   nii ja sori jos sua ärsyttää et tuun tälleen neuvoo! :-D

   Poista
  5. Kiitti Katri neuvoista, ei todellakaan ärsytä! En vaan osaa kysyä niitä oikeita kysymyksiä, mutta selkeältähän tuo kuulosti! ;) Pysy kuulolla pääset kohta nauramaan meijän kynsikokeiluille :D Huominen hirrrrrrvittää :D

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥