tiistai 8. heinäkuuta 2014

Lyhyt tarina uimisesta

Hellou!

Vietin päivän ulkosalla rantsussa picnik-korin ja biksujen kanssa. Oli ihanan lämmin!!!
Mutta se VESI,  oli muuten saakelin jäätävää!  Muut rannalla olijat eli kaikki ne ainakin viisi eri sukupolvea populoita pomppi, ui ja leikki vesi roiskuen ilmekään värähtämättä, mutta mulla ihan oikeasti lasittui katse jo nilkkojen kohdalla vedessä. Kiljahtelin joka askeleella (karjaisin)  ja seisoin varmaan 10 minuuttia paikoillani vedessä, sillä mitä lähemmäs jalkoväliä vesi eteni jestas se tuntu vaan niin kuolemalta. Tiedän joo, että pitäis vaan äkkiä hypätä sinne aaltojen sekaan, mutta jähmetyin vaan paikalleni siihen vesirajalle. Samppa nauroi mulle katketakseen ja uhkasi vetäistä kunnon molskupolskut mua kohti. Olis tullu heijari hyvin äkkiä!!!
Pidätin sit kuitenkin henkeä ja menin kyykkyyn veteen ja ampaisin tukka putkella takaisin rantaan. Se oli siinä. Se oli mun uiminen.
En varmana mene edes koittamaan, ennen kuin joku mittaa lämpötilan. Vihaan palella.
Tai oikeastaan mulla on aika ristiriitainen suhde kylmän kanssa, sillä pidän paljon talvesta, oikein lumisesta sellaisesta.
Ja jäätelöstä. Olen käynyt nyt cittarista hakemassa maailman makeimpia mansikoita (for real!!) ja tehnyt niistä kinuskikastikkeen ja vaniljajäätelön kanssa semmoisia herkkukomboja, että huhheijjaa!! Kokeilkaa ja ihastukaa!

 

Tein eräs päivä kakun ihan itte koristeita myöten! :3 

2 kommenttia:

  1. Vesi on mielettömän lämmintä! Kun on ottanut aurinkoa ja sitten pulahtaa veteen, niin eihän se vesi meinaa viilentää kuin vasta silloin, kun on lillunut vedessä 45 min. :D Okei, hyvähän se mun on sanoa, kun kävin tälle kesälle ekan kerran uimassa ennen toukokuun puoltaväliä.. Mut mä olen kuitenkin kauhea vilukissa, usko pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kommentti tuli kaksi kertaa ehheh :) Mä oon ihan luuseri vilukissa ja suutun jos mun päälle heittää vettä just siinä kriittisessä vesipisteessä!! Haha! Koitan tsemppaa ton uimisen kanssa! ;)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥