keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Ehkä löytö?

Heippa kaikki vaaleat kanssasisareni. (tai miksei muutkin!)
Näillä kaikenmaailman hopeashamppoilla on todella tullut länträttyä, enkä vielä ole törmännyt sellaiseen merkkiin mitä käyttäisin jatkossakin kuin vain sen yhden pullon verran.. Lisäksi ne ovat aina yli 10€ maksavia ja aina sitten pettyessäni yhden kokeilun jälkeen ei viitsisi ostaa heti uutta, vaan nuo värit päässä sählätään viisi tuntia, että kusenkeltainen vaihtuisi edes tipunkeltaiseen. Olen aika pihi ja skeptinen näitä tuotteita kohtaan, sillä en ole vain löytänyt omaa hyvää vakkarituotetta. Minusta silvernaamiotkaan eivät toimi, niiden hennon liilasta väristäkin näkee jo heti, että ei tuo pigmenttimäärä vaan riitä. Luulen että tämän Röllivuoren vesi ja luonnostaan tosi tumma tukan väri tekee muutenkin hiuksistani alttiimmat keltaisen sävyille.

Etsiskelin pesuaineita Tokmannilla ja törmäsin tähän silvershamppooseen, jonka merkki on tuttu öö... halpishiusväreistä. Juuri ne päälle kolme euroa marketeissa maksavat Cameleon värit. Naurahdin siinä huvittuneena, jaahas että semmosta. Mielenkiinnosta kuitenkin kurkkasin korkin alle ja huhhuh, se on todella pigmenttistä ja tummansinistä, samanväristä kuin Garnierin hiusvärien mukana tuleva keltaisuudenpoistaja mikä on AINUT (ainut ainut ainut ainut, kerroinko jo)mikä oikeasti vetää tukan hopeiseksi (tai siniseksi, been there done that)

Yllätyin niin kovin, että katsoessani hintaa 3,90€ isosta putelista hopeashamppoota, tää lähti oitis koriin. Mä oikein suunnittelin, että huomenna testailen kuvien kera miten wörkkii sillä värjäsin tumman tyven juuri.. tipunkeltaiseksi.


   
  Mutta suuri kysymys onkin, onko ketään ehtinyt vielä kokeilemaan tätä, toimiiko?! Vai koskeeko näitäkin tuotteita iänkaikkinen dilemma, että hyvää ei saa halvalla?2 kommenttia:

  1. Hei kerro sit hetheti miten toimi!!!etsiskelen juuri itselleni kylmään taittavaa shamppoota :D näyttäää ainakin jytylle ,voisko kerranki olla että hyvää ja hablaa oliski olemassa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyl ihan hyvää ainakin kun kuiviin hiuksiin laittoi ja venas hetken!!!

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥