perjantai 5. helmikuuta 2016

Vinkki vitonen

Hellurei! Halusin jakaa pienen ja edullisen vinkin!
Luin tästä jollain palstalla missä kyseltiin, mikä on parhain tuote hampaiden valkaisuun ilman kalliita hampaidenvalkaisuliuskoja, erillistä muottia ja uv-tahnaa. 
Muistan tämän todella vanhan tuotteen jo lapsuudestani ja luokittelin sen aina mielessäni jotenkin halpistahnaksi jättäen sen aina täysin huomioitta. En tiedä miksi, varmaan siksi että se on ollut markkinoilla kautta aikojen. Mutta ei ihmekään.
 
Tämä Denivit- hammastahna löytyy siis lähes mistä tahansa marketista ja hintaa taisi olla vähän päälle pari euroa. Olen kokeillut kaikki mahdolliset Pepsodentin whitening-tuotteet, eikä ne ole mielestäni olleet mitään silmiinpistävän hyviä verrattuna siihen mitä luvataan ja mainokset antavat ymmärtää. Bongasin tämän sitten hygieniahyllyltä ja perhana, ajattelin että nyt kokeilen kun jäi niin mieleen sieltä palstalta se juttu. Olen pessyt noin viikon tällä hampaita ja ero entiseen on tosiaan huomattava!! Juon paljon kahvia ym. mitkä värjäävät hampaita ja tämä on ainut tuote joka toimii. 

Suosittelen!

4 kommenttia:

  1. Hei kiitos hyvästä vinkistä! mäkin oon todennut että ei ne mainoksien ihme hammastahnat oikeesti yhtään toimi.. :D pitääpä ostaa tätä ens kauppareissulla :)

    VastaaPoista
  2. Pakko testata tätä tuotetta seuraavaksi, loistava vinkki! :)

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥