torstai 4. helmikuuta 2016

Lettukestit migreenipotilaalle

Hellou! Varasin juuri hotellin huomiseksi Siuntion hotellikylpylään. Huomenna käyn Turussa hakemassa uudet hienot vanteet sekä kesäkumit autoon! Tarkoitus oli ensin jäädä sinne yöksi, mutta rantasipin lahjakortti ei käynytkään Kultaranta resortiin, vaikka ovat yhteistyössä keskenään, harmi. Mutta tuleepa ajeltua! Muistakaahan muuten että huomenna on Runeberginpäivä ja saa hyvällä omallatunnolla vetää niitä torttuja (paitti mä. Oon syöny meinaa jo vuoden edestä niitä)

Tänään mulla kävi maailman paskin flaksi Motonetin motomaatilla (se pikahuolto teltta siinä pihalla, missä voi vaihdattaa lamppuja ym. pieniä töitä)
Otin sen palvelun, missä tutkitaan kaikki nesteet, akut, laturit, renkaat ym. ym. ym. 
ja sen jälkeen kun tää kaveri oli ropaillut akkua jonkun mittarin kanssa ja kaasutteli kierroksia, niin mun auto heitti ajoneston päälle eikä käynnistynyt enää!! Ja tämä osui pahimpaan mahdolliseen ruuhkaaikaan kun takana tönötti kolme autoa odottamassa vuoroaan. Jumaliste! Se ei lähtenyt mihinkään, vaikka tehtiin mitä. Autojen kuljettajat siinä takana alkoi käymään kuumana siitä huolimatta, että ääni väristen koitin selittää ettei auto lähde käyntiin. Työnnettiin sen kundin kanssa auto lähimpään parkkipaikkaan autojen väistellessä ja hirveän ihmisjoukon eli tietenkin kaiken maailman tindermatchien, naapureiden, työkavereiden keskellä. Hävetti. 
Ja tietenkin koko episodin jälkeen kun jäin yksin autolleni häntä koipien välissä ja laitoin avaimen virtalukkoon, se saatana lähti käymään ihan kuin mitään ei ikinä olisi ollutkaan.
Onko tää jotain yläkerran pilkkaa mulle!?!?!? :D :D :D


 Niin ja tosiaan mun ystävänaapurilla oli eilen kamala migreenikohtaus ja otin hänet mun luo lepäilemään, ettei tarvinnut olla yksin. Migreenikohtaus on kamala ja pelottava kun iskee kovaa. Ajattelin sitten, että ei tekisi pahitteeksi hänen syödä jotain jos verensokerit on alhaalla.. Päätin sit tehä lettuja! Joulusta oli jäänyt kummitädin itsetehtyjä juttuja kuten baileys- tryffeleitä ja oman maan mansikoista tehtyä mansikka-vaniljahilloa. Huhhuh, et oli hyvää. Mun nuudelipaasto loppus hyvin lyhyeen näiden jälkeen.

 
Innostusin näistä sen verran, että hommasin tänään jo vohveliraudankin. Läskiaikakausi voi alkaa.

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti Siuntion kylpylä on muuttunut pari vuoden sisällä. Ikävä sanoa mutta olen itse käynyt siellä pienestä asti ja kylpylän puolella on vain 2 allasta. Ja altaitten luona ei ole mikään mielyttävä haju.. Toivottavasti on muuttunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan mukava paikka! Tosin en päässyt altaille asti.. mut juomapuoli ainakin pelitti :D

   Poista
 2. Ahhaha toi autoepisodi :D:D en kestä!

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥