keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Hallelujah All

Istun kerrankin kotona yksin kaikessa tässä hiljaisuudessa.
En ole koskaan oppinut juuri nauttimaan yksinolosta mutta tänään ajattelin ottaa kaiken irti ja olla illan ihan vain yksin kotona tehden omia juttujani ihan rauhassa. Jossain mieleni sopukoissa tämähän tuntuu ihan hyvältä, olla vaan.
Kävin kuumassa suihkussa nauttien uusista suihkusaippuoista ja kasvonaamioista ja kun avasin kylppärin oven koko asunto höyrystyi kuin saunassa. Laitoin asunnon täyteen tuoksukynttilöitä ja innostuin leikkimään kaapista löytämälläni jouluvalosarjalla, jonka laitoin kynttilälyhdyn sisään. Siitä tuli kaunis.

Etsin youtubesta vielä rentouttavia kappaleita soimaan hiljaa taustalle, puin vanhat rähjäiset puuvillaiset unihousut jalkaan ja menin ikkunalaudalle juomaan töistä saamaani aitoa japanilaista japan bancha- teetä. Se ei tarvinnut edes sokeria seurakseen, siitä oikeasti saattoi maistaa ja tuntea ne japanilaiset teepellot ja perinteet. En ole koskaan ennen jäänyt edes miettimään tuommoista.
Ihanaa. Olo on niin rentoutunut kuin voi vain olla.
Sämpylätaikina on kohoamassa ja uunipuuro uunissa... Nam. Eläimetkin nukkuvat.
Tuoksuu hyvältä.

Ajattelen rakkaita ystäviäni ja ihmistä, joka antoi mulle taas syyn jatkaa elämää eteenpäin, en uskonut että voisin tuntea enää näin kun viisi kuukautta sitten olin niin hajalla ja koko elämäni oli aivan pirstaleina. Vaikka se pelottaa vähän sanoa ääneen, niin taidan olla nyt sen pienen hitusen verran kaiken tapahtuneen jälkeen.. onnellinen?
Mistä tämä rauha ja tyyneys tulee? Voisin melkein tirauttaa itkun.


Rakkaudella ei voi ainoastaan satuttaa, vaan myös parantaa
Hyvää yötä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥