perjantai 19. lokakuuta 2012

Korallia ja turhamaisuuksia

Heipsansaa.

Perjantai on vielä vailla suunnitelmia, mutta olen silti pyhittänyt koko aamun turhamaisuuksille, vaatteiden kokeilulle, meikkauksella ja hiustenlaitolle. Tämmöinen hissukseen itsensä kuntoon laittaminen on todella hyvää terapiaa varsinkin kun taustalla soi toinen toistaan parempia bilebiisejä. Olen hiljakseen laittautunut, juonut kahvia ja katsonut meikkitutoriaaleja youtubesta ja niiden värien inspiroimana päätin pukea päälleni jo pidemmän aikaa kaapissa pölyttyneen korallin värisen mekkoni ja maalailla kynteni samansävyisellä lakalla. Kohta pitäisi alkaa tekemään lähtöä ystävälleni keskustaan. Taustalla on soinut moneen otteeseen todellisia voimabiisejä kuten Florence+ the machine- what the water gaves me ja Ellie Gouldingin Lights. :)

Sain napattua kuvaa myös tapettiurakan aikaansaannoksesta eli yksi seinä sai päälleen tummemman kuvioidun tapetin! Tarkoitus olisi etsiä jonkun näköisiä valkoisia tasoja mistä tulis kiva kontrasti tuon tapetin kanssa. Ikea kutsuu... mutta vasta tilipäivänä mihin mennessä on varmaan jo uudet kujeet keksitty ;)

Turhamaisuuteni pääsi yllättämään nimittäin tuhlasin rahaa kauan himoitsemaani guess:n lompakkoon ja GT:n papuketjurannekoruun! Nyt minullakin on lompakko, minkä kehtaa ottaa esille ostoksia maksaessa.. Vanha oli sen verran kulahtanut, että kolikot aina lenteli kun sieltä väleistä kun koitti kaivaa rahaa hirveässä kassaruuhkassa.
Mitä koruun tulee, en voinut uskoa silmiäni kun hintalapun lukema oli kutakuinkin 4,95€ noin hienolle korulle, mistä olen myös haaveillut! Toivottavasti väri vaan ei lähde pian pois, samanlainen kaulakoru olisi ollut kanssa kiva, mutta en löytänyt semmoista mikäli semmoista edes on :)


Mitäs tuumitte tapetista? Löysin sen kirpparilta 2e/rulla, sain siinä sitten sen kuuluisan Ahaa-elämyksen, minkä johdosta seinä sai kun saikin vähän väriä pintaan tällaisella lopputuloksella. :) Pakko tosin myöntää, että tapetit oli jo kiinni seinässä, ennen kuin näin edes kuviointia, pojat kun laittoivat ne kiinni töissä ollessani... Haha, onneksi se on ihan ok! ;) Älkää tehkö niinku minä äkkipikaiksuussissani! (Pikaisuuksissani?kö.. äh)
Hyvää viikonloppua kaikille, siskot!

3 kommenttia:

 1. Suloinen korallimekko! ^^ Ja teidän koti näyttää aivan ihanalta.. Tosi kaunis tapetti.

  Leppoisaa sunnuntaita!

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää sunnuntaina sullekin ihuna! :)Olen ollut vieläkin vähän skeptinen tuon tapetin suhteen, silloin rullaa vilkaistessani luulin että siinä oli vain lintuja ja lintuhäkkejä! :D en siis koskaan avannut kyseistä pakettia vaan näin tapetin kokonaisuudessaam vasta seinään kiinnitettynä.. kyllähän siellä lintuja on, mutta niin on myös alligaattoreita, peuroja, afrikkalaisia ja savannipuitakin..........

   Poista
  2. Voi että, mä olisin kyllä tykännyt sellaisesta tehosteseinästä!^^ Ja ainahan siä saat tuon revittyä pois, ei ollut kallis onneksi.

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥