perjantai 26. lokakuuta 2012

No hyvää huomenta!

Heräsin aamulla tuttuun tapaan kahvikupposen ja lehden ääreen ruokapöytään. Avasin tekstaripalstan, otin suun täyteen kahvia ja satuin vilkaisemaan ulos. Pruuuuuuuuuuist, kahvi purskahti suusta kun huomasin autojen päällä olevan valkoisen peitteen joka ylettyi puiden latvoihin saakka. LUNTA!  Vaikka eletään lokakuun loppua, en ole juuri osannut odottaa lunta tai ylipäätänsä koko talven saapumista. Hetken siinä sitten pällisteltyäni luistelelevia autoja tajusin, että minullakin on vielä kesärenkaat alla, millä saatoin luistella jo pelkästään sadesäällä. KÄÄÄK! Ja tunnin päästä töihin!!!! - Samppa, ehdittäiskö äkkiä vaihtaa talvirenkaat, ennen kuin lähen töihin?!?!
Mies katosi kuin pieru saharaan.

Luistelin siis töihin kesärenkailla, eikä toden totta ole pitkään aikaan ollut niin jännittävää mennä töihin. Monet autot olivat ojissa hätävilkut päällä ja yritin mutkitella töihin mitä ihmeellisimpiä reittejä 30h/km tuntivauhdilla takavetoisella bemarilla. Pieni jännäkakka meinasi tulla, kun jarrutin ja auto alkoi hiljalleen luisua tienvieressä olevaa venetraileria kohti. Pelastuin.

Viikonloppu tulee olemaan työntäyteinen ja kotona löhöilemistä. Elokuvia, herkkuja, jotain spesiaaliruokaa ja  toivottavasti poikaystävän seuraakin. Perjantait kun tuppaavat olemaan noita poikien NHL-iltoja oluen ääressä.  Ehkäpä pyhitän kokoviikonlopun vain itselleni ja suon pojille heidän NHL-turnauksensa, joista ne jaksaa toitottaa ja uhitella toisilleen kokoajan. Kiroan sen kuka ikinä keksikään tuoda tuon pelin markkinoille.


Hyvää viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥