torstai 4. lokakuuta 2012

Ystävä

Olin toissaaamusta todella uninen enkä meinannut herätä millään pannullisesta kahvia tai kylmästä suihkusta huolimatta, liekö univelkaa kerääntyneen sitten pitkien työpäivien ja hyppivien vuorojen päätteeksi. Mokkulakaan ei toiminut, joten pieni kiukunpuuska ajoi mut mököttämään sängylle, kunnes
soitin Hansmurunlle tokkuraisena ja hän pyysi mua käymään hänen työpaikallaan Golfissa
Menin golfiin sitten morjestamaan ja tämä daami oli tehnyt mulle mualiman ihanimman aamupalan!
Ihana, oli vääntänyt jonkun pähkinä.kuivahedelmä-rahka sydeemin kerroksittain lasiin, leipää, kahvia, mehua ja konvehteja :) Voi rakas. Mun olo parani hetkessä, kun joku jaksaa nähdä noin paljon vaivaa tällasen yhen mököttäjän takia!

 Tällaisen kauneuden ääressä oli mukava syödä aamupala, jonka jälkeen todella piristyinkin taas työkuntoon,       kiitos rakkaan ystäväiseni. <3 Eikö olekin kauniit maisemat suoraan ravintolan pöydästä?! Ihan kuin jostain Liisa Ihmemaasta. Pelikorttityypit ja se violetti kissa puuttuvat vain kuvasta.

Eilen illalla menin töiden jälkeen taas sitten hänen luo piristämään vuorostani mustikkamuffinsien ja parin inkiväärisiiderin kera. Hansmuru värjäs mun kulmat ja ne nypittiin taas muotoonsa rehottamasta.. Väänsin jonkun kasvonaamion vielä päälle ja katsottiin töllöä.
Ja unohdin tietenkin ne kulmavärit.

Huomenna on kauan odotettu palkkapäivä ja vapaata, joten suunniteltiin tyttöjen kanssa lähteä kunnon shoppailureissulle Helsinkiin jo aamusta! Viisi kälättävää terapeuttia autossa ja kivi-paperi-sakset kuka ajaa.
Ja jos kerrankin mentäisiin oikeaan ravintolaan syömään eikä ihan viime hetkellä vaihdettaisi halpaan mäkkiruokaan!

Teidän, Alex

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥