keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kauluri

Eilen ulkoiltiin koiran kanssa liki kaksi tuntia pimeässä metsässä taskulampun valossa. Tarvottiin siellä pimeässä ja pysähdyttiin tiettyihin paikkoihin hetkeksi miettimään.
Tai no koira ei varmaan miettinyt mitään.
 En ollut käynyt siinä metsässä pitkään aikaan, viimeksi exän kanssa. Se oli rentouttavaa, vaikka pistikin ajatukset taas hyrräämään, mikä saattaa olla ihan hyväkin juttu, viimeaikoina töiden lomassa en ole ehtinyt juuri ajatella mitään. Kyllä uni maittoi molemmille lenkin jälkeen, nukahdin jo puol yhdentoista aikaan illalla koira kainalossa. Olen viihtynyt hyvin kotona tavaroiden järjestelyiden jälkeen ja se jatkuva levottomuus on kadonnut kun olen yksin kotona. Kynttilöiden valo ja lämmin viltti tuntuvat nytkin hyvin puoleensavetävältä vaihtoehdolta, mutta tänään olisi tarkoitus lähteä parin kaverin kanssa ulos juttelemaan ja nauttimaan Primen antimista. En muista milloin olisin viimeksi edes käynyt baarissa, mutta tänään on pakko lähteä ulos ennen kuin alan sammaloitua kotiini kiinni!

Sain pienen 3-vuotisyhteistyön merkeissä lahjaksi kaulurin. Siis sellaisen tämän hetken muotiluomuksen, joista tohistaan lehdissä ja netissä, mutta en ole silti nähnyt yhdelläkään sellaista oikeasti päällä.
Onhan tuo nätti, mutta en oikein ymmärrä tuommosen päälle. Loppupeleissä se sopii harvan paidan kanssa yhteen ja silloinkin kaula-aukon pitää olla tietynlainen, ettei tulisi tyhmää rakoa.

                Oletteko hurahtaneet näihin? Minulla tämä jäänee ensimäiseksi ja viimeiseksi kauluriksi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥