tiistai 9. lokakuuta 2012

Väärinpäin lentävät linnut... ♬ ♪♬

Heippa!

Istuin tylsistyneenä kotona kuluttaen aikaa ja katselin taas jotain ihmeneulontakerhoa telkkarista, kunnes jopa äiti pystyi pelastamaan minut tylsyyteen kuolemiselta soittamalla ja pyytämällä käymään Salossa, ihan piruuttaan vaan. Eipä tuota juuri tarvinnut miettiä, neulontakerhon ristikkäin neulominen jäi tällä kertaa nyt pimentoon, mutta takalisto oli jo sen verran puutunut, että oli pakko lähteä liikenteeseen sohvan syövereistä. Soitin Hansmurulle ja onneksi hän tuli mukaan etten alkaisi panikoimaan niissä tunneleissa ja aja autoa seinien kautta kuusen latvaan.

Käytiin siskon luona moikkaamassa koiranpentuja, jotka ovat kasvaneet niin pirusti. Kolme pentua on yhä siskolla, viisi on lähtenyt jo uusiin koteihin. Onneksi en hirveästi ole ehtinyt olla niiden kanssa tekemisissä, muuten en olisi pystynyt luopumaan yhdestäkään! Pienet ja pehmoiset, ihan kuin eläviä pehmoleluja, jotka olis halunnu pukee rusetteihin ja kantaa sylissä joka paikkaan. Mwaaaaaah. Yhden pennun kohtalosta ei vielä tiedä jääkö se siskon hoiviin vai lähteekö sekin meiltä pois. :(
Käytiin kirpparit läpi, joista löytyi parit popot ja neuleita, etsittiin sitä halpaa kebabmestaa kuitenkaan sitä koskaan löytämättä joten jouduttiin tyytymään räkäisiin kolmioleipiin ja kylmään kahviin. Hengailtiin siellä kahteen asti jonka jälkeen ajeltiin puolessa tunnissa takaisin kotikonnuille ja töihin. Oli ihan nasta lähtee jonnekin vaikka aika hieman rajoittikin kiertelyä! Torstaina pitäisi mennä takaisin jo ja ehtiä sitten kunnolla moikkaamaan siskoa luultavasti kylmän siiderin kera. :)
 Jätin Hansumurulle avaimet, että hän pääsisi lenkittämään koiraa ja touhuamaan tietokoneelle. (miltä toiki nyt kuulosti..) Oli mukava tulla töistä kotia, kun joku odotti siellä iloisena, joku muukin kuin koira..

En ole ehtinyt aloittaa vieläkään sitä yhden seinän tapettiurakkaa, joten saimpas aikaiseksi tänään palkata pari kaveria tuohon hommaan, siellä he väkertävät tällä hetkelläkin niiden tapettien kanssa. En malta odottaa, että pääsen kotiin katsomaan tuota työnhedelmää! (Toisaalta pelottaakin, nuo kollit on niin jästipäitä, että ties vaikka lintukuvioidut tapetit olis siellä tapetoinuna väärinpäin seinään :D Eli väärinpäin lentävät linnut lallatilaa )

//Kuvat: Uusia juttuja! Toppi H&M, Housut  Bercsha, korvikset kirppis, käsikorut ym. jotain vanhaa tilpehööriä//

                        Tuo seinä on tällä hetkellä tuunattavana, mihin nojailen ensimäisessä kuvassa!:)
 Voi viude, ku jänskättää :) Tittidii!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥