perjantai 5. huhtikuuta 2013

Beige and leather

Kesäbuumi alkoi!!! Huomasin katselevani kaikista näyteikkunoista, kaupoista ja kirpputoreilta yläosia vain ja ainoastaan shortseille! Mustille pikkushorteille, farkkushortseille, niittishortseille, kukkashortseille, pitsishortseille, microshortseille.. Tulen kohta hulluksi, jos se kesä ei ala tulla pian ja pääse täyttämään kaappejani shortseilla ja pukemaan itseäni kuin etelän lämpöön lähtiessä..
Näin hiljattain jopa ballerinoja ihmisillä, uskaltaisikohan sitä itsekin jo..? Mietin sellaisia valkoisia teräväkärkisiä ballerinoja, ne olisivat ihanat.

Tänään tämä uusi paituli pääsi käyttöön ja olen ollut todella tyyväinen! Se maksoi 14,95€ H&M:llä. Muita värejä en bongannut, mutta meillä on muutenkin tämän paikan valikoimassa aika huonosti värivaihtoehtoja kustakin tuotteesta, vaikka netissä niitä olisi pilvinpimein.Ostin eilen myös soijapaloja kanan sijasta, ne on todella herkullisia kun liottaa ne hyvin maustetussa liemessä ja vetää vaikka nuudelien kanssa! :) Terveellisempi vaihtoehto vähemmällä kalorimäärällä ja 350g pussukka maksoi 2,80 €. Tämä kuva alko himottaa sen verran, että pakko lähteä kauppaan hakemaan tarvikkeita noin hyvännäköiseen muhennokseen..

Soijapalamuhennos *kuva lainattu googlesta

Huomenna on aikainen herätys, vaikka on vapaapäivä. Samuli pääsee jo klo 8:00 Upinniemestä ja pelkästään ajo sinne kestää sen 40min.. MWAAAAAAAH.

2 kommenttia:

  1. Samis paita! Ei tosta mun mielestä ollu mitää muita värejä ku toi beige, tai ainakaa ite en bongannu:) Sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, no höh tommonen olis kiva myös mustana tai valkoisena! Ja hei kiitti! Sopii varmasti sinullekin vähintään yhtä hyvin :))

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥