tiistai 2. huhtikuuta 2013

One favorite product ♥

Innostuin taas kertomaan yhdestä vakiotuotteestani, jota olen käyttänyt muutaman vuoden todettuani sen olevan äärimmäisen helppo, hyvä ja riittoisakin tuote sellaiselle joka on laiska nyppimään karvoja pinseteillä tai haluaa muuten vaan päästä helpommalla!  Kirjoitin tästä joskus kauan sitten, mutta ajattelin tehdä uuden pienen postauksen tästä helppokäyttökeksinnöstä kun tämän käyttökin on harjaantunut. :)
Kyseessä on siis Veetin vahaliuskat, jotka ovat tarkoitettu kasvojen ihokarvoille; kulmakarvoihin, viiksi-ja pulisonki-haituviin ja kaikille niille muille ylimääräisille tuheikoille.
Parasta tämän käytössä on se että pienestä nipistyksestä huolimatta voit olla huoleti kulmakarvojen kanssa monen monta viikkoa! Se ei vie kuin hetken, eikä kasvojen iho ärry niin paljoa kuin nyppiessä pinseteillä niitä karvoja yksikerrallaan. Kaikki kerralla veks! Minusta vahaliuskojen pois repiminen ei satu ollenkaan, sitä aina vain jännittää juuri ennen repäisyä :) 
Kokeilkaa ihmeessä, ihastutte vielä tähän!
Näiden hinta pyörii suurinpiirtein viiden kuuden euron rajoilla ja ne löytyvät monien kauppojen kosmetiikanosastolta ;)

 Alexandran kulmakarvavahaus - tutorial


Paketista löytyy 20x vahaliuskaa, ohjeet ja neljä jälkihoitoliinaa. Liinoissa on hoitavia ja ihoa rauhoittavia aineita, joita kannattaa käyttää aina vahauksen jälkeen. Lisäksi ne poistavat iholta ylimääräisen vahan jättäen ihon pehmeäksi ja poistaen ärtyneen ihon punaisuutta.

Liuskat ovat todella riittoisia sen vuoksi, että ne voi (ja kannattaa!) leikata puoliksi. Et tarvitse koko liuskaa kerralla, yksi puolikas riittää molempien kulmakarvojen hoitelemiseen. Eli aloita leikkaamalla yksi liuska puoliksi.

Liuska muotoillaan saksilla leikkaamalla siten että ne seuraavat kulmakarvojen rajaa, näin on helppo saada kulmista halutun muotoiset. Tässä vaiheessa tarraa pystyy vielä "sovittamaan" kulmakarvalle ja leikata lisää jos on tarvis.

Kun vielä yhtenäinen liuska on leikattu haluamaansa muotoon, palat irroitetaan toisistaan jolloin saadaan  kaksi vahaliuskaa eli kummallekin kulmakarvalle omat liuskat, jotka ovat täysin toistensa peilikuvat.  Näin kulmakarvoista saadaan samanmuotoiset.

 Kuten näkyy, joku on ollut lomalla. ( Vissiin vähän pidemmänkin aikaa )
  
Toinen osioista asetetaan aivan kulmakarvan rajalle ja painellaan hellästi koko vaha-alueenkohdalta, jotta karvat tarttuvat vahaan. Sively karvojen kasvusuuntaan on paras tapa. Sitten toisella kädellä kiristetään ihoa ja toisella tarra repäistään yhdellä kovalla kiskaisulla nenää kohti karvojen kasvusuuntaa vastaan ( mitä nopeampi kiskaisu, sen vähemmän tuntuu!)
Voilâ! Yleensä alas saattaa jäädä pari karvaa, hoitele ne samalla liuskalla pois. Suosittelen tekemään ensimäisen kiinnityksen ja kiskaisun huolella, jotta vältytään ylimääräisiltä vahauskerroilta mikä ärsyttää ihoa. Pyrin kiskaisemaan vain kaksi, maksimissaan 3 kertaa yhdestä kulmakarvasta liuskoilla kerralla.

Tärkein ja mukavin vaihe! Jälkihoito. Näitä hoitoliinoja on järjettömän vähän paketissa verrattuna taas liuskojen määrään ja ne loppuvat ennen aikojaan jos käytät yhden kerrallaan vahauksen yhteydessä. Kun avaat liinan pakkauksestaan, leikkaa se pienempiin osioihin ja sujauta loput palat takaisin pussiin ja sulje se ihan vain ylläolevan tavoin. Liinat säilyvät kosteina ja käyttökelpoisina öljyisyytensä vuoksi ja näin ne kestävät pidempään! Yksi pieni liinapala riittää puhdistamaan kulmat vahasta:)Ja seuraavaksi kokeillaan varmaan sitten sitä intialaista lankatekniikkaa?! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥