tiistai 23. huhtikuuta 2013

Muorille lahjoja

Heräilin aamulla hissukseen, laitoin jonkun relax & chill out music- soittolistan soimaan taustalle ja keitin kahvin sijaan ison mukillisen vaniljateetä hunajan ja maidon kanssa. Ai että! Oli kyllä niin rentouttava ja mukava herätä, että olen ollut koko päivän vähän liiankin rentounut ja uneliaskin!
Lähdin myöhemmin ajelemaan Espooseen kun kävin ensin äidin kanssa pikaisesti kaupungilla ja töissä hakemassa herkkuja mun pienelle kummipojalle 
Lähdettiin ystäväni kanssa myöhemmin isoon omenaan kahvittelemaan ja etsimään syntymäpäivälahjaa äidilleni, joka täyttää vuosia vappuna. :) Kävin Guessin liikkeessä ja löysin sieltä ihanan avaimenperä/laukkukorun, josta äiti pitää varmasti. Halusin sellaisen teemapaketin, joten pakettiin tuli lisäksi vielä Seductive- hajuvesi ja käyttämättä jäänyt lompakkoni, joka ei onneksi juuri uudelle häpeä, hän on himoinnut sitä minulta jo kauan :) Onneksi, nimittäin mun budjetti on aika huonolla mallilla kun siskolla on myös syntymäpäivät viikonloppuna ja vappukin painaa päälle kaikkine hullutuksineen. Ja niin, Guessin liikkeessä on promotion mallisto on alennuksessa -30%, joten lompsillekin jää hintaa vähän päälle neljäkymppiä jos joku halajaa lompakkoa kyseiseltä merkiltä! :)

Tänään otettiin vähän rennommin Zaran collegepaidassa, pieni ruskea nahkavyö oli myös myöhemmin messissä paidan päällä.:)










Semmoistapa tänään! Ystäväni Joonas-poika oli tänään kuiskannut hississä ystävälleni, että 
"Älä kerro kenellekään, mutta mä rakastan Aleksannaa!" 
Ihana pieni poika!! Jonka kummitäti kyllä hemmotteli taas astetta enemmän piloille naperomunkeilla ja suklaalla :D<3 
 
Ps.
Olen hirmu iloisesti yllättynyt että ollaan yhtä vaille 70 lukijaa vailla! Se on motivoinut ihan hirveästi blogin puolella ja olen koittanut järjestää lukijoille nyt jotakin muhevaa arvontaa, toivotaan että jostain kivasta paikasta tärppäisi meille semmoinen! Kaikki uudet lukijat otetaan hirmuisen onnellisesti vastaan, pusuja kaikille :))

2 kommenttia:

  1. oii ihania lahjoja olet äidillesi hankkinut! :) kelpais mullekin ;)

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥