torstai 18. huhtikuuta 2013

Newline

Sen verran ollaan päästy kuntoilun makuun, että päätin etsiä itselleni toimivat varusteetkin tuonne ulos! Kuntoilua koitan toteuttaa joka päiväisillä tunnin lenkeillä, joten joka sään kestävä takki oli hakusessa.
Hehe, alan jopa tykkäämään tästä liikuntamuodosta! Hyvää musaa kuunnellessa lenkit menevät sujauksessa ja tulee oikeasti hyvä olo. Musta tuntuu, että ajatuksetkin nollaantuu ihan tyystin tuolla metässä ja teillä kävellessä. Ihan kuin olis yhtä luonnon kanssa. :D Yhtä sen liejun ja koiranpeen kanssa.. Noh, tärkeintä on että on saanut taas inspista liikkumiseen jostain ihmeen kautta, liekö muiden blogien kuntoiluinto tarttunut. :))

En ymmärrä urheiluvaatteista hölkäsen pöläystä, mutta tämmöinen päätyi haaviin ja olen ollut todella tyytyväinen siihen! Takki on hyvin vettähylkivää ja hengittävää materiaalia, joka pitää tuultakin hyvin.
Minusta se on myös hyvännäköinen. :)

Hakusessa ovat vielä ihan urheilutrikoot ja lenkkarit. Vinkkejä, mistä semmoisia saisi melko halvalla, mielellään netistä? Mitä kaupoista olen katsonut, ovat ne kyllä hirmukalliita :/





Mitä tykkäätte? Musta tämä on ihana!

 Nyt ylös, ulos ja lenkille! 
oxoxoxox Alex

6 kommenttia:

  1. Mistä toi takki on? Niin ihana!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoi! Ostin sen tutun tyttäreltä, joka on joku liikuntaohjaajatyyppi, ilmeisesti joku hyvä merkki :D (tiedä sit noista) Tosin tänään tuolla myrskyssä ja sateessa se oli tosi lämmin ja vettä hylkivä, vaikka mulla oli liian vähän vaatetta alla lähtiessäni! Sehän on ihan ohutta jotain ihmekangasta. Katselin niitä trikoita niin bongasin että membersillä on tuon Newlinen tuotteita nyt alennuksessa, tsekkaa sportti osio!

      Poista
  2. En oo koskaan kuullutkaan kyseisestä merkistä, mutta hitsi kun on kivan näkönen rotsi! Sopii sulle ihan älyttömän kivasti :-)

    ja voi hurja miten kaunis olet tuossa ekassa kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Minäkään en ole kuullut, mutta hirmuisen hyvältä tuntui eilen kun kävin lenkillä siellä myrskyssä, ero tavalliseen takkiin on oikeasti iso! Ymmärrän nyt miksi urheiluvaatteet on keksitty.. :D Hehe..
      Voi kiitos ihana, virtuaalihalit sulle :*

      Poista
  3. oi vitsi tosi kiva takki!!!! ja itelläki on jsut juoksutrikoot etsinnässä, mut mulla on ihan sama ongelma, et ei meinaa löytyy sopivan hintasia... kaikki urheiluvaatteet on sikakalliita!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä todella kalliita! Ihan harmittaa. Mutta tosiaan bongasin puolivahingossa Membersiltä sporttiosastonkin, mihin tulee kokoajan hyviä tarjouksia treenivaatteista! Kannattaa tilata se mainoskirje sähköpostiin ja tsekkailla kun tulee sopiva tarjous. :) Eli siis ---> members.com

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥