sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Haaveiluja vain ♡

En tiedä mikä kriisi mulle on iskenyt, mutta kaipaan ihan hirveästi nyt jotain uutta niin ulkonäöllisesti kuin henkisestikin, jotain tietynlaista uudelleenlatautumista tai jotain. Uutta potkua saisi varmasti uudesta ulkoilutakista ja lenkkareista. Ulkonäöllisesti minua piristäisi todella sellaiset pitkät peppuun asti ylettyvät pidennykset, muutamalla blondilla kiehkuralla tai isot isot isot megajätti timanttikorvikset. Joku pirteänsävyinen laukku tai paita omasta tyylistä poiketen voisi tehdä myös terää. Tai sitten teen niinkuin kuin eräs asiakkaani vinkkasi; hankin kynsiini jonkun pirteän värisen lakkauksen.

Pientä tuumailua vain, mitäs mieltä te ootte millä tavoin sitä voisi piristää itseä kun sitä tuntuu tarvitsevan?
 Tämä viimeinen kaikessa yksinkertaudessaan..  Täydellinen rakkaus! Kesä, kuiva asfaltti, rusketus ja kesäiset kauniit vaatteet... Ihme, kuinka pelkkien kuvien katselu voi piristää ja inspiroida näin paljon!!
kuvat: weheartit.com

13 kommenttia:

  1. Kuinka ihana toi sun banneris?! Ja tän postauksen kuvat oli tosi söpöjä :3

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lotta!! Todella kiva kuulla :) weheartit.comissa kaikki mahdollinen unelma on taltioituna kuviin :) Sitä alkaa aina ihan huokailemaan ääneen, kun katselee niitä kuvia! Koukuttava sivu! :)

      Poista
  2. jotain uutta täälläkin kaivattaisiin.. tietäis vaan että mitä!!

    VastaaPoista
  3. oi miten piristäviä kuvia!
    olisi kyllä ihanaa, jos se kesä tulisi suomeenkin=)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset! Nyt siellä on niin kylmää, pimeää ja sateista että on ihan kaamosolo :/ Meeppäs kurkkimaan sinne sivustolle lisää, tulee kesäfiilis :)

      Poista
  4. millä ohjelmalla olet tehnyt sun bannerin? :) sika hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihuna! Tällä tein muistaakseni ensimäisen mutta en saanut sitä pakattua tiedostoa auki? (doh dumbass :D) http://bannernow.com/
      Tämän bannerin tein jollain tietokoneen perusohjelmalla, en muista nyt mikä se oli :/ Katson sen sulle kun pääsen kotiin! :)

      Poista
    2. okei, kiitos :)

      Poista
  5. Mullekin iskee usein näin keväisin inspiraatio ja tekee mieli muuttaa asioita ja ulkonäköä ja jotenkin herätä ankeasta talvesta! :D

    Stella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen kans sellanen kaamosmöksmöksmasentelija, mutta heti kun aurinko pilkahtaa esiin mä melkein pomppaan ulos housuista. :D Mitäs me Stelliinou sitte tehräämpi itellemme? Hiustenvärjäys, kynsihuolto, sali tai jotain? Nyt pitää keksiä jotain kivaa ja VÄRIKÄSTÄ! <3

      Poista
  6. vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana<3 tykästyin tähän heti kun tänne tulin! :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai vitsi kuinka kiltisti sanottu, tuli todella hyvä fiilis, kiitos ihana <3 Yritän just järkkäillä arvontoja lukijoille, katsotaan jos joku niistä tärppäisi! <3 Käyn kurkkaamassa sinun blogisi :)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥