keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Löytö ja tuleva "do it yourself"-Rojekti

Heips! Tässä tämä vouhottamani löytö kirpparilta, nimittäin maastokuosinen takki! En tiedä mitä merkkiä se on, koska kokolappu oli revitty tietoineen pois, mutta järjettömän ihana se on!! Kangas on jotakin paksumpaa ja kaikki tuntuu olevan vetoketjuja ja sisustaa myöten ihan kuin semmoisessa oikeassa armeija/metsästystakissa. Tämän takin tarina ei jää vielä tähän, koska meinaan tehdä tästä oman DIY-version irtoniiteillä, mutta siitäpä tulee sitten oma postauksensa! Ajattelin kultaisia tai messingin värisiä niittejä taskuihin ja kaulukseen! :)
Mitä tykkäätte? I like it! And after studds, i love it!!

P.S Hintaa oli hirmuiset 0,80€

8 kommenttia:

 1. Miten voit pitää inttikuosisia vaatteita itse kun miehes on intissä? Eikö yhtään tunnu hassulta? :D
  Itse en todellakaan pystynyt kun oma mies oli siellä, ei tullut edes mieleenkään pukeutua maastokuosiin :D En kyllä vieläkään voi pukeutua niihin, ei se armeija-aika ollut niin ihanaa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! En oo oikeastaan enempää miettinyt, mutta maastokuosi on tullut muutenkin nyt vähän pinnalle, varmaan sekin lienee syynä tähän :)) Musta tuo kuosi on ihan hiton seksikäs poikaystävällä ja inttiaika on ollut muutenkin jännittävää ja piristänyt meidän suhdetta.. Tosin pitää olla molemminpuolinen luotto ja oikea asenne kohdillaan, niin jopa inttileski saa tuosta ajasta jotain irti!:)
   Ja se ylpeys mikä huokuu hänen silmistään kun hän kantaa univormuaan, se on jotenkin todella ihailtavaa ja muistuttaa joka kerta että kaikki on sen arvoista. ;)

   Poista
  2. Itseasiassa mä en ite haluu käyttää kuosii siks koska tuntuis oudolta pistää sitä päälle kun toinen kokoajan pukeutuu siihen :D
   Ehkä mä sitten joskus viittin.. :D
   Ja tosiaankin toi mitä sanoit, et se ylpeys mikä niillä on kun kantaa sitä univormua niin se kyllä oikeesti näkyy ja kunnolla :D Se on tosi upeen näköistä :P
   Ja eihän tässä ole enään kuin TJ56 vissiinkin tätä jäljellä, sehän menee hujauksessa!

   Poista
  3. Kaikki on siitä asennoitumisesta hehe ;) ja TJ todellakin niin vähän, me ollaan jaddsmi kohta selviydytty!!

   Poista
 2. Missä kirpputoreissa yleensä käyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muiii!! Täältä löytyy tuo karisma ja pari pikkukirpparia, mutta oikeastaan tuolla karismassa tulee käytyä, siellä on paljon kaikkea ja ihan sikana myyntipöytiä! :))

   Poista
 3. Ihana takki, sopii sulle tosi hyvin!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥