maanantai 28. lokakuuta 2013

White love

Huomentaa!

Meillä on lauantaina tyttöjen kanssa halloweenbibbalot, enkä malta odottaa viikonloppuun millään! En vain tiedä miksikä pukeutuisin. Hmm. Netti on pullollaan erilaisia ehdotuksia, katsotaan mihin päädytään! Ehkäpä joku paha seireeni tai velhotar... Rofl. 
Tarkoitus olisi lähteä Espooseen ystäväni kämpille syömään ja juhlimaan halloweenia muutaman mun ystäväni kanssa. Katsotaan sitten, mitä ilta tuo tullessaan.

Lähden kohta töihin, mutta sitä ennen paketti postista missä odottaa nellyltä tilaamani paksupohjaiset maastotennarit! Ai ai ai! Sitten alkaakin syksyn pessimistinen emoilu. Haha :)

Tälle päivälle ei ole mitään ihmeellisempää, käyn kahvittelemassa ja töihin illaksi. Ostin tuon minarin H&M:stä jokin aika sitten ja se on niin ihana! Tykkään käyttää sitä oversize villaneuleenkin kanssa. :) 



 







Ja minun valkoinen rakkauteni, mikä ei väriltään ole mikään maailman käytännöllisin suuren
 take away-kahvien ystävän kanssa. Olen joutunut pesemään tuota jo pari kertaa lyhyen ajan sisällä saamarin kahviläikkien takia!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!! <3

4 kommenttia:

  1. Onpas ylisöpö kissa <3 Mullakin toi valkonen chämppi on jossain, oon käyttäny sitä ehkä pari kertaa.. En edes tiedä missä se on, mut nyt tekis mieli ottaa takasin käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mauuuuuuu! :) meeppäs kaivamaan se laukku nyt käyttöön, tuo on niin pieni, kaunis ja näppärä että kyl kelpaa! :)

      Poista
  2. Tosi kiva asu! :) Etenkin toi tuubihuivi ja korvikset <3

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥