torstai 17. huhtikuuta 2014

Aamu-unista utopista höpönpöppöä

Huomenta ja järkytys! Olen torkuttanut puhelinta kaksi tuntia, enkä vieläkään meinannut päästä sängystä ylös vaikka olen nukkunut peräti 12 tuntia. Pientä univelkaa?! Eilen mulla oli ihan jäätävä päänsärky keskellä otsaa, eikä edes 1 grammainen burana auttanut siihen.... 
Näittekö muuten kuun toissayönä, kun lupailtiin sitä "veristä kuunpimennystä" ? No, kykin tuolla pihalla sitä katsellen ja sitten selvisikin ettei se näy Suomessa... Daaaaamn! Mutta kaikesta huolimatta en ole IKINÄ nähnyt niin isoa kuuta kuin se oli tuonapäivänä! Se oli oikeasti vähän pelottavaa! (Minun mielestäni se hohti hieman punaisena, vaikka täällä sen ei pitänyt näkyä!) 
Kiinnittikö kukaan muu huomiota siihen? Yritin ottaa siitä kuvaa, mutta ei se näyttänyt miltään kameran linssillä.. Pitäis olla kunnon tähtikaukoputki! 
Niin siis olen hulluna kaikkiin tämmöisiin tähti ja avaruusjuttuihin, ne kiinnostavat hirmuisesti! Jos olette itse vähääkään kiinnostuneita suosittelen lämpimästi etsimään netistä Cosmos : kaikki elämästä sarjan ensimäinen jakso.. En saanut nukuttua kunnolla sen jälkeen kun tunsin itseni niin pieneksi atomiksi.. :DMulla oli eilen ensimäistä kertaa mustat ballerinat jalassa ulkona, eikä tehnyt pahaa ollenkaan! Vitsi, ne on vaan niin mukavat ja helppo iskeä jalkaan, etten edes muistanut..Onko muut uskaltautuneet jo? :)

2 kommenttia:

  1. Oooo! Noi housut on ihan sikamakeet! Itsellä just tontyyliset hakusessa :3


    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥