sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Iltatohinat ja arvonnan voittaja

Iltaa!

Jestas sitä on ihan turvonnut pallo-olo viikonlopun jäljiltä. Huomen aamusta taas töihin, mutta sitä ennen tiukka treeni ja koko loppuviikko ehdoton herkuttelukielto, viikonlopun mässyttely tuli hieman pahaan saumaan, sillä lauantaina pitäisi olla edustavana Indiedaysin järjestämässä Inspiration day- tapahtumassa. Tämä on ensimäinen blogitapahtuma johon osallistun oikeana kutsuvieraana, jännitän sitä aika paljon. Tapaan myös ihanan Maryn ja toivottavasti muitakin innostavia bloggaajia!
Suunnittelin huomenna herääväni jo ennen kuutta, että ehtisin tehdä hommia ennen töihin menoa. Tosiaan sinne salille pitäisi ehtiä tekemään jotakin ja haluaisin mennä solariumiinkin. Käydä kaupoilla ja kysellä dna:lta jotakin liittymäpakettia. Ajattelin Samsungin s4 puhelinta, mutta toisaalta iphonekin kutkuttaa.. Hmm.. Olen niin naatti, että toi sänky tyynyineen kutsuu tai oikeastaan jo huutaa mun nimeä.Blogit ovat aika täynnä näitä treeni- ja fitnessjuttuja melkein kyllästymiseen asti, joten en juuri ole siitä postaillut täällä vaikka aloitin jo joulukuussa. Jos haluatte, voin joskus tehdä teille postauksen kun ero vanhaan on vielä selvempi :) Hitaasti mutta varmasti!

Hiustenpidennysarvontaan osallistui monta, kiitos! Tällä kertaa arvonnan voitti Ilta.Karo@gmail.com
Onneksi olkoon, sulle on sähköpostia!

4 kommenttia:

 1. lauantaita odotellessa! ;) ja itse kannatan enemmän iphonea kuin samsungia.. vaikka tällä hetkellä samsungin omistankin :D tee ihmeessä treenipostauksia, mä tykkään ainakin lukea niitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän kans iphonesta, mulla oli itselläni myös, mutta pudotin sen kivilattialle ja se kuoli.. Samsungia halajan vain sen takia että sen saa toimimaan kaukolaukaisijana kuva näkyvillä yhdessä samsungin uusien kameroiden kanssa! ;))

   Poista
 2. itekki oon menossa lauantaina tonne blogikekkereille joten siellä sit törmäillään :D!

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥