maanantai 21. huhtikuuta 2014

Inspistä

Heikunkeikun!!
Oltiin jokunen aika sitten Indiedaysin järjestämässä inspiration day- tapahtumassa, jonne kutsuttiin kaikenlaisia bloggaajia ympäri Suomea. Tapasin Maryn ja Ox Helmin tytöt ensimäistä kertaa ja vietettiin hirmusen kiva päivä.  Tapahtuma oli siis ravintola Sipulissa ja se oli toteutettu todella kivasti! Hirveän paljon oli nähtävää ja tehtävää, kilpailuja, luentoja ja hihhii tavaraa, mitä saatiin mukaan ;) Ja paljon vinkkejä bloggaamiseen ja ajanviettoon ylipäätänsä, se oli mahtavaa! Ruoka ja juomat olivat hyviä ja kauniisti esillä.













Oltiin myös meikattavana ja meistä otettiin kuvat Lumenen sivuille :) Tykkäsin hirveän paljon heleästä meikkipohjasta ja juttelin paljon meikkaajan kanssa, jonka nimeä en tajunnut kysyä. Mun oli pakko mennä vielä halaamaan häntä tapahtuman loputtua, sen verran mukava nainen oli ja hän antoi kivoja meikkivinkkejä!

 Goodie bagissa oli kaikennäköistä kivaa sälää ja olen käyttänyt saamaani Lumenen valokynää ja huuliikiiltoa joka päivä arkimeikissäkin! Siitä tulee todella heleä iho ja en ole ikinä löytänyt paremmalta tuoksuvaa huulikiiltoa..Rakastan noita kahta tuotetta sen verran paljon, että ne tulivat ehdottomasti jäädäkseen meikkipussiin :)





Päivä oli oikein mukava ja onnistunut, tytöt olivat oikein ihania ja pirtsakoita tapauksia ja aika heidän kanssaan meni lentäen kun pitikin jo lähteä!
Tapahtuman jälkeen lähdin suoraan ystäväni mökille ja paljuiltiin koko ilta musiikkia kuunnellen ja aurinkoboolia nauttien. Ihan järjettömän paras viikonloppu! Oon ihan kuin uudestisyntynyt! ;)

4 kommenttia:

  1. Voi että kun olis ollut mukava olla tuolla itsekin! (: Välimatkojen takia oon vaan niin laiska aina nuihin tapahtumiin tulemaan, mutta jälkeenpäin kaduttaa. :D hahah! Mutta oikein mukavalta teillä on näyttänyt olevan. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavalla kerralla tulet sitten, olis ollu mukava tavata ja halata!! :) Senki laiskahousu ;) <3

      Poista
  2. oli niiin ihana nähdä!<3 mä otin ton viaplayn just eilen käyttöön :) odotan innolla, että pääsen kesällä testaamaan noita aurinkokapseleita! onneksi ne hiusvärit tuli postissa, alkaa meinaan kohta näkymään juurikasvu ja näissä latvoissakin näkyy vaaleita läikkiä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein tiedä mitä mä nyt teen sen värin kanssa kun siitähän tulee blondeja raitoja? Ja että riittääköhän toi helsinkisävy värjäämään tyven.. hmm..Oli kyl ihana nähdä misuu! Ihan ku oltais tunnettu kauemminkin! Kyl kohta pitää alkaa jo uusia treffejä sopimaan, oli sen verran kivaa ;)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥