keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Maaliskuun Cleopatra's secret

Heissulivei! Laittelen teille nyt tänne maaliskuun Cleopatra's secretin yllätysboksin sisältöä näytille. Kuukauden paketissa hemmoteltiin jopa kahdella Make up storen tuotteella ja muulla kivalla!

 
Make up storen Michael kynsilakka metallisessa sävyssä sopii luonnon-, geeli- ja akryylikynnelle. Lakka on runsas pigmenttistä  ja tuo mukavaa lisämaustetta, kun kaipaat asuusi hieman asennetta.Crazysticks sarja on tuonut luonnolliset tuoksut tikkujen muodossa sipaistavaksi iholle. Nämä eivät sisällä lainkaan parabeeneja tai keinotekoisia väriaineita. Tuoksu on juuri sopivan vahva siinä määrin kuinka haluaisit ihosi vain tuoksuvan hyvältä jonkun ollessa lähellä, mutta ei kuitenkaan keinotekoiselta hajuvedeltä. Sain neljästä tuoksusta  Chêre Louise tuoksun, joka on ihanan kukkaisa. Acorelle- karvanpoistoliuskat kasvoille
Nämä ovat 100% luonnollisia ja allergiaystävällisiä, mikä erottaa sen tavallisista markettien vahoista. Kaikki aineosat ovat käyttäjäystävällisiä ja huolella valittuja ihon ärsytyksen minimoimiseksi. Käytän yleensä Veetin karvanpoistoliuskoja ja vaikka tekisin sen kuinka varovasti, siitä huolimatta iho aina ärtyy ja alkaa punoittaa aikalailla muutaman päivän ajaksi karvanpoistosta, jopa hilseilemään ärsytyksestä. Kokeilin tätä juuri ja olen kertakaikkiaan yllättynyt siitä ettei kulmiani kuumota tai punoita lainkaan. Mukana tullut manteliöljy poistaa vahan jäänteet iholta hellävaraisesti ja jättää ihon pehmeäksi. Tämä on ehdoton lempparini tämän kuun boksista!


 Kun vahaan kulmani vahaliuskoilla leikkaan aina vahaliuskat puoliksi, sillä puolikas riittää ehdottomasti molempiin kulmiin ja näin paketti riittää tuplasti pidemmäksi aikaa!


 Kun olet puolittanut vahaliuskan, muotoile se haluamaasi malliin riippuen omista kulmakarvoistasi, älä kumminkaan irroita vielä pareja toisistaan.

 
 Kas näin! Kun olet leikannut palan sopivaksi, irroitat liuskat toisistaan ja voila! Saat täydelliset symmetriset liuskat molempiin kulmakarvoihin, jotta molemmista kulmakarvoista tulee mahdollisimman saman muotoiset.

 


Toinen Make up storen tuote on tämä " Famous" kullanhohtoinen luomiväri. Se on myös runsaspigmenttistä ja kuultaa metallinhohtoisena. Glamouria myös kasvoille, kullanväri korostaa todella hyvin sinisiä silmiä.Mitäs tykkäsitte kuukauden Cleopatra's secret- boksista?
Kuukausittainen yllätyspaketti on virkistänyt yllättävän paljon, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Tuotteet saa todella paljon edullisemmin tilatessa ne boksina. ;)

2 kommenttia:

 1. Haha! :'D Kunnon blondihetki tuli! :DD Mulla tuli tuoksutikusta mieleen, et siel on puisia tikkuja, joihin on laitettu tuoksua. Aloin ihmettelemään, et miten sen tuoksun muka saa tarttumaan ihoon... Mut sit se alempi kuva vähän selvitti! :D

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaha mä tiiän ton tunteen :D (turhan usein..)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥