torstai 1. toukokuuta 2014

Kevät!!

Hellou!

Äääh, taas päässyt vierähtämään tovi viime postauksesta, mutta tämä kevätaika on vaan hirrrrmusen kiiruskaa aikaa, kun uusia ideoita ja juttuja putkahtaa mieleen kokoajan, enkä juuri ole ollut koneella!  Ei millään malta!
Ollaan vietetty paljon aikaa ulkona grillaillen ja nauttien auringosta. Meillä oli pari päivää täällä ihan toppikelit ja oltiinkin ottamassa aurinkoa rantsussa! Hehe.. Jäätelö ja hyvä ruoka ovat ehdottomasti tämän kuukauden hittisanat. Myönnän, sali on jäänyt hieman sivuun, mutta ryhdistäydyn taas kun pääsen takaisin arjenrytmiin.. Olen sävyttänyt tukkaanikin hieman tummilla raidoilla ja viihdyn paremmin näissä kuin niissä "platinoissa", mistä ei meinannut tulla muuta kuin tukkakatoa ja kärtsänneitä latvoja.

Oltiin eilen viettämässä vappua ensin Helsingissä ja illalla tultiin perinteisille vappupippaloille kaverilleni. Oli kivaa!







 Aamulla kello kuusi kun menin töihin! Ihana auringonnousu <3



 








Ihanaa vappua teille!! Nyt turvottaa, mutta kaipa se siitä!!

4 kommenttia:

  1. Vau miten nättinä sitä ollaan taas! :) Ja ihanan näköstä ruokaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, jos mä mätän vielä kuukauden samallailla kuin nyt viimeviikkoina ni kohta kuvissa näkyy mursuliini.. haha noo kai se siitä, kunhan elämä on ihanaa (ja hyvänmakuista!!) ;) Kiitti Jey jey! ;)

      Poista
  2. Moi satu!! Mä en näytä yhtään itseltäni niissä kuvissa, jotka kuvaaja otti siellä. Olin ihan hämmästynyt!! :D Aws, kiitti kiitti muru <3

    VastaaPoista
  3. täälläkin tuli syötyä vappuna vähän herkkuja, mutta nyt yritän päästä taas terveellisemmälle linjalle! :D ihana tuo eka kuva susta!<3

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥