sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Born -89

Nyt on jo kesäkuu, KESÄKUU!! Mihin aika on oikein vierähtänyt? Tuntuu että kevättä sai odotella hemmetin kauan ja nyt ihan yhtäkkiä on jo kesäkuu. Ihme meininkii tää meijän ilmasto vetää. Mut ei se mitään, kesä 2014 on kokoajan vaan lähempänä! Ja näinä viileinä iltoina tein tuttavuutta uuden rakkausvällyni kanssa, nimittäin kotiutin ihkaensimäisen haalarioloasuni, jota pidän nykyään ärsyttävän paljon. Niin paljon, etten ole malttanut edes pestä sitä. Vessareissutkin jäävät tämän takin pidemmälle aikavälille, nimittäin tuntuu niin ilkeältä avata koko haalari ja jähmettyä pöntönreunalle hampaita kalisuttaen.  Prrr. Rivarin päätyhuoneistot on aina joko kylmiä tai liian kuumia. 

Mukava, ihana ja lämmin. Helppo, nopea pukea ja riisua tilanteessa kuin tilanteessa. ( Eli tilanteessa, kun odottamattomia vieraita on yhtäkkiä oven takana ja olet puolialasti.)
Tämä on Tokmannilta.

4 kommenttia:

 1. mä NIIN tarvisin tommosen op:n, esimerkiks mökillä olis ihan täydellistä kun vois vaan löysäillä toi päällä! Tuntuu vaan et kaikki on hirveen isoja kun oon suht pieni, tai sit maksaa sikana..
  Ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on!! Parempaa löysäilypukua saa hakea! Käy kattoo Seppälästä, viimeksi kun kävin ne oli melkosessa alennuksessa! Ja ne lastenpuolenkin haalarit on superkivan näkösiä ja varmaan sulle sopivia ;)

   Poista
 2. tosi magee toi! tartteisin itekki tollasta ihan vaan vaikka niiden yllätysvieraiden varalta :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nyt joutunut turhan usein toteamaan tuon hyödyllisyyden vaikka ensin naureskelin koko haalaribuumille :D ( tuun aina jälkijunassa )

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥