lauantai 12. heinäkuuta 2014

Pink & gold

Hahahaha, joku on tainnut vähän ihastua uuteen koruunsa..  Tykkään tuosta hemmetisti. Kohta mennään pelaamaan biljardia ja pizzalle. Mansikoita ja herneitä mennään myös etsimään jostakin ja paistattelemaan päivää ehkä rantsuun. Ehkä mä uskaltaudun uimaankin ;) Ja lettuja, herran tähden LETTUJA!! Kunnon voissa paistettuja rapsakoita lettuja, ai vitsi. Niitä mä teen tänään.
Ihan hyvin tullut sitä aurinkoa iholle tässä päivässä kahdessa! ;) Harmi, etten ole muistanut syödä niitä aurinkokapseleita, että pysyisi rusketus sitten vähän pidempään.. -.-' Tuolla niitä on kaapissa koko paketillinen.. Mwaah.

Mutta hei palaillaan, lähden nyt hakemaan lettu-juttuja ja mehukattia!!


 

8 kommenttia:

  1. Ooiiii ihana pinkki neule ♥ ja toi kultanen kaulakoruki on tosi ihana, ite en yleensä pidä kultasesta väristä mut toi on kyl kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, neule on niin helppo kiskaista päälle ja tommonen väri tuo kyllä extraa ;) Mulla on taas ruusukullan kanssa vähän yhdistelyvaikeuksia!

      Poista
  2. Tosi ihana toi kaulakoru :) sopii hyvin ton paidankaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Käy glitterissä katsomassa, siellä oli aika huikeat alennukset tovi sitten!

      Poista
  3. ihana toi paita!!! mistä se on? :)

    VastaaPoista
  4. Ihana asu! Mistä noi shortsit ja sun edellisen postauksen vaalenpunaset chinot ? ♥ rakastuin nimittäin niihin molempiiin hah!

    dansedelamour.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Noora! Shortsit ovat jostain maahantuontifirmasta, jonka nimeä en muista! Chinot ovat H&M:stä, mulle kolahti toi neonpinkki ;)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥