keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Extreme

Olen vaihtanut lähes kaikki hiustenhoitotuotteeni perinpohjin ja siirtynyt markettituotteista hieman laadukkaampiin merkkeihin, jotka ovat totisesti muuttaneet hiustenhoitorutiinejani ja kutrejani parempaan suuntaan! Markettien koskeuttavat shamppoot ja hoitoaineet eivät kertakaikkiaan riittäneet minun kuiville luonnonkiharoilleni ja olen niin monta vuotta vain tyytynyt siihen vajavaiseen hiustenhoitoon olettaen, että hiukseni tulevat aina olemaan yhtä kuivat ja käkkärät riippumatta tuotteesta.. Tyhmänä ja saitana olen siis elänyt näiden säkkäräkutrien kanssa kauan. Mutta se yksi ainoa kerta, kun viimein tohdin ja raaskin ostaa Redkenin all soft-sarjan muiden blogien ylistämänä, se todella riitti vakuuttamaan että ainakin hiuskosmetiikan kohdalla hinta todella vastaa laatusuhdetta!


En ole sen jälkeen käyttänyt juuri muita kuin Redkenin ja Silk oil of moroccon tuotteita poikkeuksia lukuunottamatta. Hiukseni ovat parantuneet todella paljon blondauskierteestä ja päätin kokeilla tätä toista paljon kehuttua tuotetta Redkeniltä, nimitäin Extreme-sarjaa.
Voin lämpimästi suositella varsinkin kovasta värjäyksestä kärsineille hiuksille ja luonnonkiharoille, sillä tämä todella kosteuttaa hiuksia tehokkaasti ja tekee niistä pehmoisen taipuisat!

Redkeniä löytyy mm. Bangerheadilta 

Oletteko te jo hurahtaneet Redkenin tuotteisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥