maanantai 20. lokakuuta 2014

Perjantai (ajastus failed)

Hyvää huomenta!
Ulkona on niin kaunis syksyaamu ja kirkas sininen taivas. Sisko herätti mut aikaisin tuomalla hurtan muutamaksi tunniksi meille. Yritin vielä nukkua, mutta ei siitä tullut mitään kun noi kaksi vauhtimakkaraa juoksi edestakaisin asunnossa ja riehuivat sängyssä. Ne on niin onnellisia aina keskenään, vanhoja ystäviä kun ovat. Annoin niille aamupalaa, laitoin kirkasvalolampun päälle ja keittelin kunnon pannukahvia kerrankin! Laitoin vähän jazzia soimaan taustalle niin kaunis aamu saa vähän sointua osakseen. Soitan jazzia aina kun mulla on jotenkin erityisen hyvä päivä, se nostattaa fiboja vielä entisestään! Haluaisin joskus vielä mennä siemailemaan viiniä johonkin oikeaan jazzpubiin ja fiilistellä hyviä soittajia. Kyllä mutkatkin suorenee, kun rytmikäs ja viettelevä hidas jazzi soi taustalla. Mulla on nyt jazzfibat päällä, haha.

Laittelen itseäni hiljalleen kondikseen ja lähden i love me-messuille ystäväni kanssa. Vietetään siellä aamupäivä ja iltapäivästä tulen hakemaan siskon jonka jälkeen lähetään Espooseen bibbaloimaan porukalla. Illasta lähdetään vielä valokarnevaaleille lintsille, joten mahtava päivä on edessä!
Meinaan ottaa kaiken irti tästä päivästä ja rakkaideni seurasta, olen ollut hieman yksinäinen viimeaikoina runsaiden töiden takia...

Jotenkin sain inspistä hommata oikein hyväntuoksuisia pesuaineita! Tämä garnierin uusi naamanpuhdistusaine on kuin tehty minun iholle, sillä se poistaa tehokkaasti rasvaisuutta iholta jättäen sen mattapintaiseksi, tuoksukin on virkistävä ja piristää pimeiden aamujen aamutoimia!


Viikonloppuilimisiin! ( onks tommosta sanaa??)


2 kommenttia:

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥