torstai 26. huhtikuuta 2018

Pikaiset kuulumiset


Ulkona alkaa olla jo sen verran lämmintä, että kehtasin heittää nahkarotsin päälle ja painuin kaupunkiin hengailemaan ennen töitä. Eilen aamulla menin vasta kahteen töihin ja arvatkaa mitä tein koko aamun... Pelasin Final fantasy x-2:sta pleikalla! Oikeesti! Yleensä juoksen kuin päätön kana joka suuntaan, jos mulla on vähänkin vapaa-aikaa itselläni. Se oli itseasiassa aika mukavaa löhötä ja juoda iso kuppi teetä siinä pelaillessa. Sillain puolimaalteen tukka pystyssä Apen aamutakki päällä. Se tosin aina raivoo, etten saisi pitää sen tossuja ja aamutakkia päällä, kun kuorrutan sen aina teellä ja ruoanmuruilla. Mutta vaikka meillä on samanlaiset, niin sen takki on parempi. Sama koskee aina sen ruoka-annoksiakin ja kähvellän nekin, jos se ei pidä tiukasti lautasestaan kiinni.

Hittolainen kun pitäis revetä joka suuntaan la-ma välillä. On keikkaa, synttäreitä, muuttoa ja vappubileitä. Mulle alkaa pikkuhiljaa selvenee, että kaikki on ihan vituilleen organisoitu. Pitääpä varmaan siis istua alas ja miettiä joku stragedia, miten ehdin olemaan kaikessa mukana, sillä joku päivä kosahtaa, kun oon buukannut liikaa juttuja, joihin en vaan kykene repeytymään.

Mutta ennen sitä repeytymistä voisin laittaa pikavappusimat tänään tulemaan ja käydä systerillä laittamassa tukka edustuskuntoon! Onneksi huomenna on vapaapäivä, niin ehtii ajatella jotakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥