lauantai 18. helmikuuta 2012

Huomenta!
Mitäs lukijoiden viikonloppuun kuuluu? Toivottavasti paremmin kuin minulla, nimittäin olisin taatusti voittanut raskaansarjan sähläyksessä 6-0. Eihän siinä mitään, aamu alkoi mukavasti paitsi että kameran kanssa oli ongelmia, luovutin sitten postauksen kirjoittamisessakin kun en saanut kuvan kuvaa irti kamerasta. No,
nyt saattaa sitten tulla jonkun aikaa kuvattomia postauksia..
Sain kameran kyllä toiminaan myöhemmin, mutta pudotin sen sitten tuoppiin KissFM club Partyissa. Sen kameran tarina oli sen pituinen se. Se kuoli.
Viikonloppu on vasta puolivälissä ja epäonni senkuin jatkuu kaikkien mahdollisten varpaiden lyömisten ja kahvien kaatumisen muodossa. Pitää varmaan suojata tietokonekin elmukelmulla, se on vain ajan kysymys koska tuhoan näppäistön kuumalla nuudelilla tai kahvilla. Mistä puheenollen, näppäimistö on alarm-zonella..

Eniwei, olen aivan täpinöissäni uusista lukijoistani. Oikeastaan sen verran täpinöissäni, että olen pommittanut lukuisia yrityksiä uusien arvontamateriaalien toivossa. Toivottavasti homma lähtee pyörimään ja saamme toinen toistaan siistimpiä arvontoja käyntiin! Katsotaan miten käy, kannattaa pysyä kuulolla!
 Sitten hiusasioihin. Kalanruotoletti on totaalinen myytti hiustenlaitossa. 
Väsäsin tuossa yksi päivä kalanruotoletin ensimäistä kertaa elämässäni ja voin todeta sen olevan oikeastaan melko helppoa!! Tein aika tiukan itselleni kovien onnistumispaineiden takia, mutta vähän löysemmin tehtäessä siitä tulee varmasti nätimmin "suttuisempi".  Netistä löytyy rajattomasti ohjeita, mutta tässä vähän tutoriaalia, miten se tehdään:

1. Hiukset jaetaan ensin kahteen osaan haluamallesi kohdalle, mistä letti aloitetaan.

2. Aloita siltä puolelta mikä tuntuu helpommalta, erota toisesta osiosta pienempi tuppo hiuksia ja nosta se yläkautta toiseen osioon. Ikään kuin tekisit tavallista lettiä. 

3.  Siitty siitä toiseen osioon. Toisessa osiossa on nyt siis tupon verran enemmän hiuksia. 
Erottele siitä pieni osio kumminkaan ottamatta sitä minkä juuri siirsit toiselta puolelta. Nosta se samaan tapaan toiselle puolelle, kuin ensimäinen. 

4. Jatka niin kauan kunnes hiukset loppuvat tai haluat lopettaa.

Lyhyesti teet siis aivan tavallista lettiä neljällä osiolla! Helppoa, eikö?
 Tuossa vielä youtubesta videota! Kaikki nyt kokeilemaan ja kumoamaan sen vaikeus!


 
                                                     Oli tuima aamu. Näytän oikeastaan todella oudolta..Asiasta kukkaruukkuun ja kukkaruukusta kuuhun, Lindexiltä kannattaa hyödyntää 5euron etuseteli, jonka saa liittymällä vain postituslistalle paikanpäällä. (Eli sähköpostitse ilmoitettavista tarjouksista on kyse)
Nyt hyvät ihmiset marssitte kauppaan, kassalta saa lappuja mihin ei tarvitse laittaa muita tietoja kuin sähköpostiosoite ja tzadam! 5euron alennus mistä ja minkähintaisesta tuotteesta tahansa on sinun.  Minimiostosrajaa ei ole, jos löydät 5,10€ edestä koruja (niinkuin minä tein..) Maksat niistä vain sen 0,10€. Aika näppärää!
Sain siis nämä kyseiset korut uutena kaupasta kymmenellä sentillä. (Nekin olivat alelaarissa.)


Tämmöinen ihana onesize-viittaneule löytyi myös Kappahlilta viiteen euroon. :) Mitäs tykkäätte, jos tykkäätte?Käytin postauksessa aikaisempia kuvia, kun tuo kamera tosiaan kuoli. Uskaltaisikohan huuto.netistä huutaa järjestelmäkameran? Onko kellään kokemuksia?
Hyvää ja parempionnista lauantaita kaikille.
Muistakaa huomenna on viimeinen päivä osallistua arvontaan!

4 kommenttia:

 1. Kiitos kalanruoto-ohjeista! Olen aina ihmetellyt, miten se tehdään :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin että olisi ollut todella vaikea tehdä, alkunäperryksen jälkeen siitä pääseekin rytmiin ja loppu sujuu kuin itsestään! Tälle rotanhännällekin sai tehtyä jotain erilaista pitkään aikaan;)

   Poista
 2. Ihanat hiukset oot tosi kaunis :) Hyvii kuvii myöskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krista pelastit miun päivän totaalisesti :)<3 olet ihuna!

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥