keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Nyt se iski jälleen.Yhden aurinkoisen päivän jälkeen sisäinen kesälapseni latasi itsensä täyteen aurinkoenergiaa ja innokas kesän odotus alkoi. Odotan sitä ihanaa päivää kun jalkaan voi laittaa remmisandaalit ja päälle liehuvan ohuen mekon. Rannalle ihanat turkoosit bikinit ja aurinkolasit.  Kuumia kesäpäiviä helpottavat jäiset boolit, yhteiset hetket nuotion ääressä, vaaleanpunaiset auringonlaskut ja lempeät kesätuulet. Sininen taivas jonka valkoisia kumpupilviä voi ihailla vihreän tuoksuvan nurmikon päällä maatessa. Mwaaaaaah.....

Pilvilinnani juuri romahti, äsken televisiossa sanottiin että perjantaina tulee uusi lumisadevyöhyke. %/(&/adsasdasdasd#!


Viime kesä palasi mieleeni. Juhannuksena pakenin arkea Porin yyteriin. Haaveilin pitkään monien mainitsemista upeista hietikoista ja siitä "ulkomaan tunnusta". Rannalle saavuttuani piti kävellä pieni kumpu ylös, jotta näki hiekan kohtaaman meren. Monelle se oli yhdentekevä ranta muiden lomassa, mutta minä pysähdyin hetkeksi ja suljin ajatukseni pois vieressä meluavista nuorista. Katselin tuota ihanaa näkymää ja elin siinä pienen hetken unelmoiden ennen biletystä.. Mikä ihana lämpö tuli sisuksiin....
 Mitäs te ikävöitte kesässä, mikä tulee ensimäisenä mieleen? 


Nilkkoihin asti ylettyvät maximekot valtaavat kesäkadut tänäkin vuonna. Viimevuonna lyhyet farkkushortsit olivat ykkösasusteeni, enkä saanut aikaiseksi ostaa yhden yhtäkään maximekkoa. Tänään kuitenkin onnisti ja löysin ihanan valkoisen mekon kirpparilta. Näen jo monen monta asukomboja, joihin mekon voi yhdistää Kaveriksi toppi, sandaalit ja kullanvärisiä koruja niin kesälookki koottu! Kokeiltuani mekkoa nopeasti ihan vain housujen päälle, päädyin ulos keimailemaan lumisateeseen :) Nyt tiedän miksi ne ovat niin suosittuja! Mekko tekee olon todella tyttömäiseksi ja kauniiksi. Helmaa on ihana liehutella...
 Ne on vain niin helppoja ja yksinkertaisia käyttää. Perfect.
Kesäsandaalejakin saa vielä melko edullisesti, joten kannattaa klikkailla loppuvarastoa kotiin verkkokaupoista. 


  Innoistuin myös kesähatuista. Niiden alle voi helposti peittää krapulaiset kasvot tai pörröiset kutrit. Aurinkolasit vielä päähän ja koko kauhistus on peitetty kumminkaan tippaakaan tyylikkyydestä tinkimättä, eikä kukaan tiedä mitä niiden alta paljastuukaan. ;) Tosin ovathan ne ihania käyttöasusteita muutenkin ja suojaavat kuumalta auringonpaisteelta. Noiden kaikkien käyttötarkoitusten lomassa kesähattu ja aurinkolasit ovat siis ehdoton must-asuste festareille!  Eikö olekin ihana hattu??
 Hinta oli sitäkin parempi, nimittäin kesähattuja oli kasa ja ne maksoivat vain
1€/kpl paikanpäällä H&M:ssa. Ihastuin tähän ruskeaan niin kovin että näitä pitää saada lisää kesäksi!
Kesä ja hattukausi on vasta tulossa ja noin halvalla lähtee, kannattaa katsastaa lähimmät Henkkamaukat ja niiden yksilölliset tarjonnat mitä ei verkkokaupoista saa!
Olen positiivisesti yllättynyt kahdesta uudesta lukijasta ja arvontaan osallistuneista! Arvonnat on todella mukava toteuttaa, kun ihmiset vähän panostavat. Kiitos tästä! :)
Jos et ole vielä osallistunut voit tehdä sen täällä, osallistumisaikaa riittää vielä sunnuntaihin! Kaikki uudet lukijat ja kävijät otetaan myös halauksin vastaan! Olen suunnitellut mahtavata koruarvontaa tulevaisuuteen, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Olen aivan puhki ja tarvitsen nyt tuhdin jätskiannoksen. Olen krapuloinut koko päivän, joka varmasti näkyy kuvissa ja ehkä tekstissäkin...  Mr.R taltioi tämän aamulla kun nousin ylös!
Olen kerrassaan hehkeä miesten boksereissa ja kahvikuppi tuskin pysyi käsissäni. Pitäähän sitä vähän huumoria olla! Tai sitten en vieläkään ole ihan järjissäni kun jaan sen täällä. No mutta..


Mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥