tiistai 21. helmikuuta 2012

Sattumia ja korkeita unelmia

Auringonpaiste piristi ihanasti ja koko päivä on ollut täynnä fiilistelyä kaikesta mahdollisesta; kuivasta asfalttikohdasta tiputteleviin ränneihin ja linnunviserryksiin. Yksi asia minkä todella odotan kuulevani on yksi lempiluonnonäänistäni ikinä. Se muistuttaa vaahtopäisestä merestä, täynnä ihmisiä olevista toreista, kesän herneistä mansikoihin ja kesään.  Mikä ääni se mahtaisi olla?
Tietenkin lokin iloinen huuto! Rakastan tuota kirkunaa ihan älyttömästi. Se tuo paljon muistoja ja ihania kesähetkiä mieleen jo ihan lapsuuden ajoilta!
Mikä parasta, tapasin erään lapsuudentoverini sattumalta täällä Salossa ehkä seitsemän vuoden jälkeen! Ihan älytön jälleennäkeminen, kumpikin vain toljotti toisiaan kauppakeskuksessa. Sanaakaan ei ensin tullut, molemmat riensivät vain halaamaan toisiaan! Onnea Oona lapsen johdosta, oli ihana nähdä!

Tänään olisi tarkoitus vielä lähteä hengailemaan tuonne keskustaan ja kahvittelemaan tuon vanhan tuttavan kanssa.Välietappi kirjoitukselle..

Ehdin jo tulla takaisin jatkamaan siitä mihin jäi. Oli ihana nähdä ja terästää muistia! Kahvilaan päästyämme jotkut tyypit hyökkäsivät heti alkuun kameroineen haastattelemaan mielipidekyselyyn Päivi Räsäsen uudesta mahdollisesta lakiuudistuksesta koskien yökerhojen aukioloaikoja. Kuvia he räpsivät sitä tahtia, että varmaan menevät johonkin lehteen. Multa meni jotain ohi jo heti alussa kun nainen kertoi olevansa Salkkareista ja haluaisi haastatella meitä koskien tuota yökerhojuttua. Okei? Ajattelin, että on tainnu jäädä joku jakso välistä, kun ei näyttänyt yhtään tutulta ja ihmettelin miten tuo haastattelu nyt ylipäätänsä liittyy Salattuihin elämiin. Okei, myöhemmin Oona selvensi, että kyse on Salon Sanomista, että salkkari on vain lempinimi tälle.. Haha, kameraan taltioitu ilme on varmaan hyvä, silmät kirkastuivat heti kun puhuttiin Salkkareista! Haha kyllä on pöhkö olo :)
Oonan kanssa on tosiaan tullut yhdessä koettua kaikkea hullua ja muistamisen arvoista. :) Vaikka pientä häpeää tunnen yhä sisimmässä muutamista asioista, nuoruus on ollut todella tapahtumarikasta aikaa ja täynnä hyviä muistoja..
Tiedättekö tunteen, kun ette ole tavanneet toista pitkään pitkään aikaan ja kun vihdoin tapaatte, tuntuu ettei päivääkään olisi ollut välissänne??




Kukkaruukkuasiaa jälleen. Siskoni on ollut aina kenkäfriikki. Joka kerta hänellä käytyään päädyn verkkokauppoihin ihailemaan kenkiä!
Olen kadehtinut tuota kenkäkokoelmaa niin kauan kuin muistan ja hän on myös pirun tarkka niiden suhteen. Vaatteita, laukkuja, meikkejä ym kaikkea muuta saan lainata, mutta kengät ovat vaatekaapin aarteita ja suljettu pois muiden ulottuvilta. Onko teillä jotakin sellaista materiaa mitä ette halua lainata/jakaa muiden kanssa? Nyt ei itselle juuri tule muuta mieleen kuin laukut.. Niitä valittuja en mielellään jaa, laukut on enemmän mun juttu! Harmikseni monta hyvää yksilöä on lähtenyt tielle tietämättömille..:/
Vähän pääsin kumminkin kokeilemaan muutamaa unelmaa ja saatiin napsittua kuvia siskon kameralla tänne (sen takia se varmaan suostukin!)




Nämä on lempparini! Järjettömän upeet  (ja korkeat!) kiilakorot Nellyltä. Harmikseni en löytänyt niitä enää sieltä! :(  Tepastelin nuo jalassa tovin ja unelmoin omasta kenkäparista. Eiks oo MAGEET!

Jaa. Tuossahan on se. Se on siis lihamureke! Ja oli hyvää! Namnam!

 Meillä oli hienot kattaukset! ;) Kolmen michelintähden ravintola-tasoa!
Oletteko muistaneet osallistua koruskabaan? Tarjolla on siis 50euron edestä makoisia koruja!!

Hopi hopi tänne!

Hyvää viikonalkua tai puoliväliä kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥