lauantai 4. helmikuuta 2012

Tykkään niin noista fullsize-paidoista, mutta harmikseni näytän niissä ihan sotanorsulta. Ne on selvästi luotu langanlaihoille, joiden päällä kaikki näyttää hyvältä. Vaatekaappiin ei enää yksinkertaisesti mahdu vaatteita, vaan ne seilaa pitkin makuuhuonetta, kylppäriä, olohuonetta, mutta silti ei löydy vaan mitään päälle pantavaa. Olen tänään niin perkeleen turhautunut, mikään ei näytä hyvältä enkä tiedä mitä illaksi laittais päälle. Ensimäisenä pitäis pukea se itsevarmuus ja hymy, niin kaikki näyttäis varmasti paremmalta päällä.




Vielä yksi iltavuoro niin pääsen nollaamaan kolmeksi päiväksi, hemmottelen itseäni solariumilla ja hyvällä ruoalla, käyn ulkona ystävien kanssa ja shoppailen, palkkakin juuri kun sattuu tulemaan näinä päivinä ;)

Nyt pitäisikin löytää 
*Trenssi 
*Kiilakorot
*Pari kauluspaitaa
*Meikinpohjustusvoide
*Kabuki-suti ja mineraalipuuteri
(*Hiusväri!)

Voin jo arvuutella, etten loppujen lopuksi löydä mitään noista, mutta sen sijaan sylini pursuaa kaikkea turhuuksien turhuuksia ja päähänpistoja, mitkä sitten jäävät käyttämättömänä tuonne kaappiin.
Nyt on sellanen ihme ärsytys päällä, että jätän suosiolla tuonne illaksi päivän aiheen, selvästi noussut väärällä jalalla..
Kivaa lauantaita siitä huolimatta kaikille ja anteeksi ..:-)

2 kommenttia:

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥