tiistai 7. helmikuuta 2012

Ystäviä ja hepeneitä

Vapaat menivät niin nopeasti taas, että ihan ihmetyttää tuo ajankulu. Ollaan pyöritty kaupungilla kolme päivää tehden löytöjä, käyty syömässä, juhlimassa tyttöporukassamme ja ihan vaan hengailtu mässäilten sohvan nurkassa katsoen hauskoja youtube-videoita. Sillä ei oikeastaan ole merkitystä mitä näihin päiviin saa ängettyä, kunhan mukana on mualiman parhaat ystävät iloineen ja suruineen. Nuo hassunhauskat, ilkikuriset, söpöt ja hölmöt ystävämme tekevät kaikesta vaan niin paljon rikkaampaa.
Vaikka vain yksi päivä vuodessa on pyhitetty ystävänpäiväksi, meidän tulisi siitä huolimatta muistaa toisiamme usein, koska yhdetkin unohdetut päivät voivat nopeasti muuttua viikoiksi, kuukausiksi tai jopa unohdetuiksi vuosiksi. 
Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin myöntää, monet päivänselvät ja "itsestäriippumattomat" asiat voivat etäännyttää meitä muista hyvinkin nopeasti ja salakavalasti. Jos oikeasti välitämme ja haluamme jakaa aikaamme muiden kanssa, kalenterista saa varmasti raivattua tilaa myös heille.
Onneksi olen älynnyt jättää työn toiseksi ja nostaa oman henkilökohtaisen elämäni ykköseksi. Ystäväni ovat minun ykkösiäni ja niin pitäisi olla kaikilla. Kukaan joka tuntee olonsa yksinäiseksi, ei pysty täysillä nauttimaan elämän antimista. ( Perhettä ei tietenkään tule unohtaa!)
Jos huono omatunto iski soittamatta jätetyn puhelun tai treffien peruuttamisen takia itsekkäistä syistä  pyhittäkää edes tuo 14.2 päivä heille, jotka ovat elämäänne rikastuttaneet. Se ei tarvine rahaa, pieni hetki yhdessäoloa.  Jos jostakin syystä ei pääse katsomaan toista, myös se pitkä puhelu ystävän kanssa lämmittää varmasti pitkään kumpaakin.
Minun henk.koht. neuvoni kaikille; vähintään yksi puhelu päivässä jollekin ystävälle pitää ystävän lähellä ja psykiatrian poissa!;-)


Löytöjä kaupungilta!
 Ihana uutuus; ponnarin ja klipsin yhdistelmällä saa unelmien poninhännän. Komea kultaklipsi peittää  hiuksien ponnarin ja näkyville ihmisten ihailtavaksi jää vain kultainen osuus.

 Sellaista tällä kertaa, aika kultaisissa merkeissä mennään! :-) 
Hyvää tiistai-iltaa kaikille, nyt viltin alle ja leffan pariin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥