maanantai 27. helmikuuta 2012

Varjostus tutoriaalia

Ajan kuluessa kaikille tekeytyy jossakin vaiheessa oma meikkausrutiininsa.
Se missä vaiheessa käyttää peitepuikkoa, eyelineria, ripsienkiharrinta tai muuta vastaavaa vaihtelee opitun mallin mukaisesti ja tavoista on joskus vaikea päästä eroon vaikka kauneudenhoidon lehdissä toitotettaisiin miten tuotteita pitäisi käyttää, miten, missä vaiheessa. Tässä pieni kokeiltu ja hyväksi todettu tutorial kasvonpiirteiden "muokkauksesta"!

Varjostus

 Pohjustuksella on suuri osuus täydellisten kasvomeikkien luonnissa, joten kannattaa sisäistää pari pientä muuttujaa. Kauneuden ikoniksikin kutsuttu Kim Kardashian on meikkinsa alla melko tavis nainen tummine silmänalusineen ja ihon epätasaisuuksineen. Oikeanlaisella pohjustuksella pystyy luomaan illuusioita koosta ja muodoista, mitä hyväksi käyttäen saadaan kauniit kasvonpiirteemme esiin.Varjostamalla tiettyjä kasvonosia tulevat toiset osat esiin. Tässä kuvassa näytetään kuinka tummemmalla puuterilla häivytetään nenää näyttämään pienemmältä tuomalla keskiosaa enemmän esiin, otsan sivuja varjostaessa pystyy pehmentämään kasvojen kulmikkuutta tuomalla otsan keskiosaa enemmän esille.

Poskipuna on tapaus, jonka kanssa tulee eniten ongelmia pohjustuksessa, nimittäin oikea paikka on vaikea löytää varsinkin, jos on kasvoistaan muuten pyöreä. Hyvä vinkki on muistaa että poskipunan paikka on noin 1/3 osan kohdalla kasvoista omista luontaisita piirteistä huolimatta.  Oikein laitettuna puna tuo poskiluut esiin ja antaa vaikutelman jopa laihemmasta olemuksesta!
Leukaa tuodaan esiin puuteroimalla leuan sivuosia. Tällöin kasvot saadaan näyttämään paljon sopusuhtaisemmilta.

Valotus

Jotta kasvonpiirteet saataisiin vielä enemmän esiin, noihin korostettuihin kohtiin tuodaan valoa vaalentaen ja vähän hohtoa lisäten. Hieman hohtoa sisältävät puuterit ja voiteet ovat parhaita tässä tapauksessa.

                                    Kokonaisuudessaan käsiteltävät alueet siis näyttävät tältä.
...... Älkääkä huoliko meikkien liioittelusta, nimittäin karkea laitto ennen osien häivytystä näyttää
suurinpiirtein tältä:

Huolellisen häivytyksen jälkeen silmämeikkien kimppuun ja Voilá!

          


Tästä innostuneena peilin ja tuolin välissä kirjoiteltuna ;-) Kipin kapin kokeilemaan!
Hyvää maanantaiaamua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥