sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Musaskaba päättyy

Hyvää iltaa!
Voin täten (ja onneksi!) ilmoittaa, että ensimäinen pieni arvontani ei ollutkaan ihan täysi floppi, vaan
jopa 11 ihmistä osallistui ja jakoi fiilistelykappaleitaan täällä. Kaikilla oli loistavia, erilaisia kappaleita ja jakaisin tuon palkinnon kaikille vaikka pieninä yhtäsuurina palasina, jos kelpuuttaisitte. ;-) Valitettavasti vain yksi voi voittaa tällä kertaa, mutta siitä huolimatta IIIISOOO käsi, hurraa huudot ja taputukset kaikille ihunille, jotka osallistuivat!

Voittaja on musaskabaan on siis juuri arvottu.
Yritin pyöritellä numeroita ja nimiä random.orgissa kuitenkaan saamatta yhtäkään selvää vastausta mahdollisesta voittajasta. Internetin salat eivät avautuneet minulle tällä kertaa, mutta tovin askarteltuamme Mr.R:n kanssa saimme aikaan  
perinteisen "nosta voittajalappu teflonpadasta- arvonnan" voittajan selvittämiseen!


Mr.R valitsi kaikista ruttuisimman paperin kattilasta ja voittajaksi selvisi.....Rumpujen pärinää *Pärrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............ Onni suosi numerolappusta nimimerkillä....








Onneksi olkoon nimimerkki Mau! Laitoin sinulle sähköpostia. En ymmärtänyt tätä biisiä ollenkaan, mutta hyvä jos jollain on hauskaa tätä kuunneltaessa!
Kaikki kuuntelemaan voittajan valitsema kappale täältä:D





Hei hei hei hei hei, älkäähän vielä poistuko!
Huomenna kannattaa vilkaista tännepäin, nimittäin uusi herkullisen makoisa (mutta ei lihottava!) arvonta lähtee jälleen käyntiin maanantaina! Huomenna paljastuu mikä on kyseessä.
Sitä odotellessa hyvät yöt kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥