tiistai 6. marraskuuta 2012

Kiusanhenki ja vauvanbebanpinkki

Heipsan!
Olin ilkeä mun työkaverille.
Eilen illalla purkaessani halloween-rekvisiittaa pois putiikista otin hyllyltä kurpitsakoriste-esineen ja se alkoi yhtäkkiä pitää kovaa kamalaa ja pelottavaakin ääntä, säikähdin sitä niin helv*tisti että hyvä etten heittänyt sitä pahansisuista kurpitsaa seinään asiakkaiden tuijottaessa ihmetellen omituista käytöstäni (ääni ei siis kuulunut kaupan toiselle puolelle, mistä asiakkaat näkivät mun nytkähdyksen kauhistunut ilme naamallani)
Siitä sainkin ajatuksen tehdä pieni viritys mun työkaverin Sadun kaappiin. Tiesin, että hän tulee puoli aamukuudeksi töihin pimeään putiikkiin ja menee ensiksi kaapillensa hakemaan työvaatteita. Väkersin sinne kaappiin ansan, joka laukeaa kaapinovea avatessa. Hammastikun, teipin ja siiman avulla sain väännettyä sinne soivan nappulan väliin siimateippi virityksen, joka laukaisee tuon soivan paholaisen kaapissa kun Satu raukka avaa oven :D ......... Jaa, että mullako ei ole elämää.


Sadun kaappi on ensimäisenä tulilinjalla, kun mulla on tylsää töissä. Olen ehtinyt tehdä sinne vaikka mitä virityksiä. Eräs päivä vuorasin sen alastomien miesten kuvilla ja toinen päivä teippasin sen oven kokonaan kiinni. Mutta tasapainottaakseni raakaa kiusaamistani, olen täyttänyt sen monta kertaa myös karkeilla ja suklaalla ja muilla rakkaushömpötyksillä. <3 Se lähti tänään aikaisemmin töistä, toivottavasti en aiheuttanut hänelle sydänkohtausta..


  MUHAHA! IT WORKS!

Oltiin kavereiden kanssa vähän tuulettumassa ja pitämässä hauskaa. Istuttiin mun luona ja juotiin hienoista laseista halpaa skumppaa. Illalla mentiin keskustaan baariin ja pidettiin hauskaa pilkkuun asti! Hauskaa oli, paitsi että mun krapula kesti kaksi päivää. (?!)Seuraavan päivän itsetehdyt mättöpizzat. Ommomonomon.


Tämän päivän ostoksia! Ihanat pinkit housut H&M ja GT paita 

                Joku ihme nyrkinheristys kuva. Superman tai joku. Minun toinen tatuointihan tuossa näkyy. 

                                        Vauvanpinkit timanttikorvikset (mikä lie ihme pinkkikausi on meneillään)


Illasta värjään tukan ja katson paljon leffoja kaverin kanssa mahtavan mättösarjan kera. 
Onko kukaan tutustunut vielä siis Netflix:iin? Netflix.com tarjoaa nyt ensimäisen kuukauden elokuvien katseluun veloituksetta! Voit siis katsella elokuvia, ohjelmia ja tv-sarjoja niin paljon kuin haluat kuukauden ajan!  Bongasin tuon mainoksen telkkarista ja tänään pyörähti ilmainen kuukausi käyntiin. :)

Hyvää viikonalkua mutuset :)

2 kommenttia:

  1. Täytyy vaa muistaa ottaa laskutustiedot heti kuukauden loputtua sieltä pois ettei se rupee automaattisesti sitten ottaan summaa pois tililtä. :D Totta kai, jos sen haluaa pitää ni mikäs siinä! Itse en usko että pidemmän päälle tekisin Netflixillä mitään, kokeilu kyllä kiinnostaa, mutta just toi pelko että unohtaa ottaa laskutustietonsa pois sieltä niin on estäny mua kokeilemasta. :x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuokraan ite aika paljon makuunista ym. leffoja, joten pidemmän päälle tämä tulee kyllä halvemmaksi!:) se on toinen juttu sitten kuinka usein nuo elokuvat tuolla vaihtelee ja koska tulee uusia.. no kuukausi aikaa tsekkailla :)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥