lauantai 15. joulukuuta 2012

Id like to buy it

Viikonloppu käynnistyi mun osalta vapaan merkeissä ja mennään tyttöporukalla vähän humpsuttelemaan. Mikään ei ole rentouttavampaa ja terapeuttisempaa kuin olla oma itsensä ja pitää hauskaa hyvien ystäviensä kanssa ja nollata vähän kuluneen viikon (tai mun kohdalla kuluneen kuukauden) tapahtumia parin lasillisen äärellä. Treffit olisi vasta seitsemän jälkeen, joten mulla on vielä hyvin aikaa puuhailla koneella ja laittautua pikkuhiljaa valmiiksi!
Pääsin mukaan Buzzadorin kautta Doven pure and sensitive-kampanjaan, jossa pääsee testaamaan sarjan uusia tuotteita, ennen kuin ne ovat edes markkinoilla. Minusta tämä on äärimäisen kivaa ja jännittävääkin vielä senkin ohella että kaikki tuotteet ovat aina ilmaisia ja ne saa pitää itsellään kampanjan päätteeksi!
Kampanjamateriaaliin kuuluu tällä kertaa muunmuassa deororanttia, kosteusvoidetta, palasaippuaa, dödöä ja oheismatskua. Tämä osui juuri oikeaan aikaan, sillä ihoni on nyt tällähetkellä äärimäisen kuiva ja kärsinyt pakkasista ja välillä käsiä ihan kirveleekin, jos satun sutaisemaan vähän voimaakkammin hajustettua käsirasvaa.   
Jos olette kiinnostuneita buzzauksesta, missä pääsette kokeilemaan uutuustuotteita ja palveluita täysin ilmaiseksi tuotteet kotiovellenne kuljetettuna, laittakaa kommenttia niin voin kutsua teidät mukaan sähköpostitse! :)
 Jokaisesta läpikäydyistä kampanjoista saa pisteitä mikä takaa teille vielä paremmat tuotteet testattavaksi tulevaisuudessa :) Suosittelen!

 Kuvia on kertynyt läjäpäin, pitäisi aina tehdä heti postaus kun on saanut uutta aihetta, muuten alkaa kertymään ja ne unohtuvat ajan mittaan. ;)  Mikäli ennätän tänään vielä koneelle saatan saada jo saada (ehkä varsin järkyttävääkin)matskua tästä illasta! Pitäkää hauska viikonloppu ja muistakaa käydä osallistumassa arvontaan!


8 kommenttia:

 1. Mä pääsin myös mukaan tohon samaan kamppanjaan! :) Tosi kiva, eka kamppanja mihin pääsin mukaan :)
  Tosin tuli mulle joku kissanruoka-kamppis kutsu vaikken omista kissaakaan.. :D

  Olis kiva jos ne tuotteet tulis ennen joulua (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Se on ihan mielettömän kiva olla tällasessa mukana ja päästä kokeilemaan uutuuksia! Ootko katsonu niitä toisia kampanjoita? Siellä on aika kalliitakin tuotteita testattavana esimerkiksi OBH Nordican yleiskonetta, Wake up- kelloa, kapselikahvikonetta ja jopa autoja! Niihin pitää varmaan olla aika kovat pisteet että pääsee testailemaan :> Sitä odotellessa ;)

   Poista
 2. Mä en hirveesti oo viettänyt aikaa niillä sivuilla, sähköpostiin vain tuli ilmoitus tästä kanpanjasta ja sit pääsinkin mukaan :D Hyvä kamppis koska multa tippuu iho oikeesti näin talvella ku omistan tän atooppisen ihon :D Joo, ei taida mun pisteillä viel päästä ihan noin arvokkaisiin tuotteisiin! :D Hope so joskus! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulle ei varmaan kannattais autoa edes luovuttaa, jos se pitäis palauttaa käytön jälkeen. :D Olen onnistunut ruttaamaan jo kaks aikaisempaa autoani lunastuskuntoon :D Eli jospa nyt kumminkin pysyttäisiin vaan näissä rasvoissa sun muissa, millä ei voi vahingoittaa ketään! :D

   Poista
 3. Hah, ehkä sit on turvallisempaa jättää ainakin ne autot sinne! :D mut toivotaan nyt et tää kampanjapaketti tulis ennen joulua, et pääsis lomalla testailemaan :)
  tai siis lomaahan mulla on syksyyn asti ku töitä ei oo ja kouluun vasta syksyllä taasen... :D Ja poikaystävä lähtee armeijaan, oivoi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, sähköpostia tuli että vähän myöhästyy noiden tuotteiden lähetys mutta ennen joulua tulee hyvällä tsägällä ;) Jos on ollut lahjapulaa, voi laittaa vaikka pukinkonttiin ystävälle ;)(ja tietenkin yhdessä ystävän kanssa sitten testaileepi ;) Mun ukko lähtee kans inttiin tammikuussa :/ Voidaan voivotella ikävää täällä :D Mwaaah. vähän jännittääpi. Nyt mulle jäi toi -pi päälle. Meist tulee inttileskii! :(:(

   Poista
 4. mä voisin tulla messiin kampanjaan :) krheiska@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sulle mailia! :) Siellä kerrotaan, miten edetä. ^^

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥