sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Tynkä toivelista

Toivoa alkaa näkyä jo tunnelin päässä, viikonlopusta on selviydytty lähes selvinnahoin! Tosin eilen leikin ninjaa ja kurotin jalkaa ylös Samppaa kohti, hän nappasi siitä kiinni ja horjahdin persuksilleni maahan.
"Evil ninja! Paha saa aina palkkansa." Jooh. Tämä ninja oli yhtä notkea kuin betonipylväs. Ja nyt on persus mustana. Luulisi, että kohta 24-vuotias voisi jättää ninjaleikit nuoremmille sukupolville, mutta ei.

Minulta kysyttiin mitä toivoisin joululahjaksi, oikeasti, ajatus loppui kuin seinään sen sileän tien; en tosiaan tiedä! Tällä hetkellä musta tuntuu, että mulla on kaikkea mikä tekee minut onnelliseksi; perhe, poikaystävä, oma (vuokra)koti, auto.. Mitä materiaan tulee, sain miettimällä miettien tehtyä pienen kollaasin, mitä olisi mukava saada joululahjaksi! 
Mitä muuta olisi mukava saada, ei oikeastaan muut pysty antamaan. Parit menetetyt extrakilot vyötäröltä, riittävä lepo ja liikunta, oma rentoutmisaika taitaa olla ihan itsestään kiinni. Mutta parhain lahja nyt ja aina on rakkaiden ja läheisten yhdessä viettämä aika, mitä ei pysty rahalla tai materialla koskaan mittaamaan. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥