maanantai 3. joulukuuta 2012

Löytöjä

Viikko on buukattu täyteen pikkujouluja, synttäreitä, itsenäisyyspäivän illallista ja sun muita kissanristiäisiä, menoa alkaa olla sen verran paljon ettei mun pieni pää muista kaikkea yksin. 
Tai no hyvä jos muistaa yhtään mitään
Sellainen pieni kalenteri olisi todella kätevä ja toivottu lahja! Joskus aikaisemmassa työssäni kalenteri oli sen verran pakollinen juttu, ettei päivääkään olisi pärjännyt ilman sitä. Sellainen hankintalistaan siis!

 Keskiviikkona ollaan vähän hurjia ja mennään juhlimaan vanhan kaverin syntymäpäiviä suht tuntemattomaan paikkaan tuntemattomien ihmisten joukkoon, mutta minusta se on kivaa ja jännittävää tutustua ihan uusiin ihmisiin ja meiningeihin. Samppa lähtee mun kavaljeeriksi 
Ongelmana on vielä miten saan huijattua sille puvun päälle,  meillä on teemana nimittäin glamour ;) 

Torstaina vien tämän minun kavaljeerini sitten äidin luokse syömään illallista ja katsomaan linnanjuhlia ruokakoomassa.
( voiko mikään kuulostaa enää tylsemmältä??! Mutta miehen on tehtävä, mitä miehen on tehtävä.)
Perjantaina on sitten meidän tyttöjen pikkujoulut! Suunnitelmana olisi mennä alustavasti Sämpylle juhlimaan, herkuttelemaan juustoilla ja viineillä, illasta sitten yökerhoon danssaamaan. Lauantaina pitäisi aamupäivästä lähteä lempipuuhaan eli jouluostoksille foorumiin! 

Kahvittelin eilen Sanamin luona ja käytiin Gigantissa hakemassa se jokuihmehappopullojuttu Sämpyn sodastreamiin eli siihen limukoneeseen. En ole koskaan maistanut "itsetehtyä limonaadia", mutta jotenkin mulle on iskostunut päähän ajatus että ne on pelkkiä keinotekoisia aineita liotettuna veteen tappavalla kaasulla!   Just sellasella minkä tää mun unelmien kalvaljeeri just töräytti sohvalla.

Viikonlopun löytöjä!


//Liivi&pipo:H&M,housut&tuubitoppi:GT,laukku: Dolce&Gabbana, kello:O.N.E, koru:unknown, //Illalla tulee yks mun lempileffa eli Avatar telkkarista yhdeksän aikoihin! Se on jotenkin ihana ja koskettava elokuva. 2012-leffa pitää kans nähdä uudestaan.
19 päivän päästähän on tulossa oikeasti maailmanloppu... Taas.

Ja nyt kimaltelevan joulukuun Oriflamen kuvaston kimppuun cafe latten voimin! 
(jonka lämmitin jo kerran mikrossa ja siitä tuli latte ku lorautin liikaa maitoa.)


Be well, Ale

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥