lauantai 8. joulukuuta 2012

Rakastuin mä vaatteisiin

Perjantai meni rennoissa merkeissä kaupoissa ja kahvitellen ystävän kanssa.  Yritin hoitaa kerralla koko joululahjahässäkän, mutta en kertakaikkiaan keksinyt mitä haluaisin antaa! Pyrin aina ostamaan sellaista käyttötavaraa ja asioita mitä lahjansaaja oikeasti tarvitsee (tai luulen hänen tarvitsevan) enkä tilpehööriä, pehmonalleja sun muita, vaikka poikkeuksiakin välillä tapahtuu. Musta ainakin on mukava saada sellaista, millä on oikeasti hyötyä, vaikka ajatus on kumminkin aina tärkein! Kaikki lahjat on toki aina kivoja! :)
Löysin aivan mahtavan lahjan poikaystävälle, mutta en uskalla vielä mainita sitä täällä ;) Hintaakin oli, mutta ajattelin,että kerralla nyt kunnon juttu sitten, kun sellaista tarvitaan. En uskalla antaa vihjaustakaan, koska se saattaa käydä kyttäilemässä täällä. ;) (hihii siitäs sai;) 

Olen ihan järjettömän ihastunut ostamiini vetimiin, eli  H&M:stä löytämiini viininpunaisiin housuihin ja pehmoiseen villaneuleeseen, molemmat 10e kipale. Musta tuubihuivi mulla oli jo ennestään ja yhdessä niistä saappaiden kanssa tuli mielestäni kiva kokonaisuus! Pikkuinen miinus, että neule vähän kutittaa. Maryn innoittama ostin myös paketin tekoripsiä Seppälästä ja kokeilin niitä tänään. Loppujen lopuksi pienen harjoittelun jälkeen noi irtoripset ovat todella kivat ja näppärät!//Housut ja neule;H&M, tuubihuivi: only)Kanatortillaa, nam :)

2,95€ 


Pitänee vielä mainita, että vältelkää oman mielenrauhanne vuoksi isoja marketteja! Cittarissa käynti oli silkkaa hulluutta. Olisin tarvinnut apua kysyäkseni järjestelmäkameroista, mutta  kaupan ainoa myyjä (ainakin tuntui siltä!) jutteli jonkun mummelin kanssa polviongelmista ja selästä. -.-' Odottelin varmaan vartin, enkä kehdannut keskeyttää heidän tärkeää jutusteluaan vaan painuin ulos pelkän kivennäisveden kanssa. Tietenkin ensin jonotettuani toiset 15 minuuttia ja eiköhän se kiltti kassatäti sulkenut kassankin juuri kohdallani.

2 kommenttia:

 1. cittarit hyi aamen! :D
  ruokaostoksetkin tulee hoidettua pikkusalessa, ei vaan nappaa marketit;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Usko meni kun se täti hymyili vienosti ja laittoi sen "seuraava kassa, kiitos"-kyltin juuri kun sain sen yhden ainokaisen kivennäisveden liukuhihnalle. Ehkä mä otin sen mielestä väärää makua? :D

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥