sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Pikatuunaus korulle

Joulu on joo(.) ovella. Herättiin Hansmurun kanssa aikaisin paniikkiostoksille, jäi taas viime tinkaan muutamien ystävien lahjukset valtavan jouluhässäkän takia!
Menin kahdeksi töihin ja ehdittiin koluta potentiaaliset kaupat siltikin ilman lahjan lahjaa. Musta tulee nopeasti suuruudenhullu kun alan haalimaan tavaraa, eikä lopulta missään ole enää mitään järkeä. Sieltä saattaa löytyä H&M:n paita ja vaikka sillipurkki samasta paketista.

Oltiin sen verran aikasin liikenteessä, että eihän kaupat ollut edes auki näin sunnuntaina (D'OH!), joten jäätiin hengailemaan ulos pakkaseen ja alettiiin räpsiä kuvia aikamme kuluksi, kun kamerakin oli laukussa mukana!

"Katos katos...muijal on kaksarit"   

Jotain kauppareissuilta jäi käteen nimittäin Seppälän alelaarista löytyi kasa tämmöisiä eurolla kipale, eivät varmaan menneet kaupaksi nimittäin tuo oranssi mötikkä on aika ruma. En ole mikään suuri oranssin ystäväkään, mistä sainkin idean vähän tuunata ;) Tuon palkin saa ujuttamalla pois yläkautta, kun varovasti kääntää koukkuja ja sitten takaisin vaan muotoonsa.V'oila! Niittijutut on just in.  Mitäs tykkäätte?  ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥