lauantai 13. huhtikuuta 2013

Girl gone wild

Heips! Eilinen pyöräilyreissu päätyikin kylmään mansikkasiideriin. Olipa kiva lähteä niin spontaanisti vanhojen ystävien kanssa ulos, jotka näin samalla reissulla ihan sattumalta! Hauskaa oli ja tarinoita riitti. Pyöräilin illalla kotiin ja töihin seuraavana päivänä, olojakaan ei ole kummemmin ollut.
Se, että nappaa buranan ja juo pari isoa lasia vettä jo nukkumaan mennessä, ehkäisee kummasti seuraavan aamunoloja. Aamuyöstä ei tarvitse rampata juomassa vettäkään, kun tankkaa hyvin jo illasta :)

Hokasin tänään, että kosmetiikkapostauksessa mainitsemani vintage postipuna muuntautuu huulilla IHANAKSI MATTA PUNAKSI. Mattaväri on kaunis ja näyttää hyvältä varsinkin päivetyksen kanssa. Yipiii!

Illasta sitten herkutellaan murun kanssa, laitetaan sauna lämpiämään ja katsotaan leffa <3 Voiko leppoisammin lauantai-ilta mennä? Tottahan toki, kun lisätään vielä kylmä mansikkasiideri mukaan.
Bueno!





 

// Paita H&M Koru Seppälä Legginsit GinaT //

4 kommenttia:

  1. Upeat nuo legginsit!:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, harmittaa ihan vietävästi, että onnistuin tekemään niihin jo reiän tulitikulla!!! :D Sytytin sellaista kynttilää mikä oli hiton syvällä siellä purkissa, niin että sormet paloi ja siinä säpsähdin niin tikku oli kiinni reidessä -.-

      Poista
  2. Tosi kiva asu! Varsinkin nuo legginssit <3

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥