sunnuntai 18. elokuuta 2013

Army (of kilograms)

GAAAAAH...... Huomenna alkaa taas työt pitkän loman jälkeen. Olo tuntuu enemmänkin vetämättömältä kuin hyvin levänneeltä. Arkirytmi pitää saada äkkiä kuntoon, koska olo on vähintäänkin myös turvonnut loman jäljiltä. Mutta onneksi voin tuudittautua siihen ajatukseen, että karhutkin syövät koko kesän että selviäisivät tulevasta rankasta talvikaudesta.. Tämä tyttö on tankannut sen verran, että minäpä taidan selviytyä kahdestakin.

Onneksi edessä on vielä pitkä viikonloppuvapaa, jolloinka mennään ratsastelemaan heposilla ja nauttimaan syksyisestä säästä metsissä kulkien. Vaikka kyllä tuo hieman haikealta tuntuu katsoa ruskoksi pikkuhiljaa muuttuvaa kasvistoa ja puista tippuilevia lehtiä. Syksy tekee minut aina niin hirveän mietteliääksi ja alan pohtia kaikkia niin elämääkin suurempia asioita.  

Ja niin hullulta kuin se kuulostaakin, niin ei jouluunkaan nyt niin pitkä aika enää ole!
 


// Paita Gina Tricot Koru Seppälä Takki Atmosphere Laukku BikBok //

Löysin aivan sikaihanan takin markkinoilta, jota ei ollut hinnallakaan pilattu. Tämmöinen maastokuosinen niittitakki on ollut kauan hakusessa, mutta nyt vasta löytyi malliltaan juuri sopiva! Valo vähän vääristää alemmassa takkikuvassa. Mutta mitäs ylipäätänsä tykkäätte näistä?

2 kommenttia:

  1. Ihan täydellinen toi takki ja laukku!! Kateus iskee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiphei! Tommoset takit on olleet hirveässä huudossa koko kesän ja aika suolaisin hinnoin :/ Kävi pieni tsägänen :):) Laukun kanssa vielä harjoitellaan, kun se tossa kädessä vaan roikkuu niin pamauttelen sitä vähän väliä oviin ja varsinkin autonoviin :D Kannattanee suojata puhelin kuplamuovilla, jos tykkää heilua :D

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥