keskiviikko 28. elokuuta 2013

Pinkki peplum

Heipskukkuu!
 Olin eilen koko päivän ystävien kanssa ulkona ja hengailtiin vaan. Käytiin myös St.Laurencen golf ravintolassa ja mulle loihdittiin aivan taivaallinen rapusalaatti. Jestas, oli hyvää!! Käytiin kahvittelemassa kaverilla ja onnittelemassa toista synttärisankaria tuopposten ja pähkinöiden ääressä..  Päivä hujahti hirmuista vauhtia, mutta siinä ajassa ehtikin puuhailla vaikka mitä!  Tuolla ravintolassa oli niin kauniit maisemat, että oli pakko napsia pari kuvaa. Kyllä kelpaa syödä tuolla ulkona auringonpaisteessa ;)

Kokeilin myös tuota minun mokkaista pinkkiä peplumia, mikä oli jopa vähän hiostava niin lämpimänä päivänä! Sain hirveästi uutta puhtia ja ideaa myös syksyn pukeutumiseen kun näin H&M.lle tulleen musta-malliston.

Lähden kohta lenkille, lenkiltä solariumiin ja solkusta yllättämään erään ystäväni pikavisiitillä. :)
Nauttikaa kaikki viimeisistä päivistä ja menkää ULOS!!! :) 

C u soon :)

HAHHAA en tiedä miks mun tissit näyttää niin järkäleiltä tässä, mitä ne ei tosissaan ole;) Mut nautitaan tästäkin harhaluulosta hetki..

9 kommenttia:

 1. iiihanan värinen toppi!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! :) peplum on myös siitä hyvä, että leikkaus huijaa vartaloa vähän tiimalasi-tyyppiseksi ;)

   Poista
 2. Itseäni harmittaa iiiihan sikana etten voi juurikaan peplumeita käyttää, juurikin ison rintavarustuksen takia. :/ Ne on niiiiiiiiiin nättejä! Mutta kun ei voi käyttää, niin ei voi käyttää. D:

  Aivan ihana tuo pinkki, sopii sulle tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älähän nyt vielä luovuta, mitä juuri tuossa ylemmässä kommentoin, niin sillähän saa juuri muokattua tuota vartalon linjaa. :) Kokeile!! Empä mäkään uskonut tuon leikkauksen voimaan kuin kokeillessani ja niinpä jäätiin koukkuun peplumeihin. :) Ja hei, isot tissit uu BEIBE! <3 Niiden kanssa vyötärö korostuu varmasti peplumeiden kanssa! no kipinkapin tilaamaan!

   Poista
 3. Oijoi, tuo peplumtoppi on TÄYDELLINEN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on H&M:stä, menehän kurkkimaan jos sulle löytyisi myös! :):) Tommonen valkosena olisi myös uberkiva!<3

   Poista
  2. Ihana noi sun hiukset! 80-lukuhan on nyt in! :-) Oot niin nättyskä!

   Poista
  3. Oiii minkä näköistä salaattia NANM! Taidat olla hyvän ruuan ystävä!

   Poista
  4. Hahhaa, joo. :D Bonnie and Glyde, sitä tuli naureskeltuu :D Kyllä mä jotain tolle tukalle teen ensviikolla, you will seeee!!!! :D

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥