lauantai 31. elokuuta 2013

Valkoinen unelma laukku

Esittelen tässä postauksessa tämän juuri kotiuttamani valkoisen ihanuuden! Laukku on Modelifelta ja siihen on sisällytetty paljon kauniita hopeita yksityiskohtia. Se on myös hyvin tilava ja koko tulikin yllätyksenä, nimittäin en ehtinyt sen kummemmin perehtyä mittoihin tätä laukkua valitessani. Vaikka kuvista voisi päätellä muuta, se on siis kooltaan keskikokoinen tai peräti suuri mallinen. Eritysplussaa tulee hyvin pakatusta paketista, jossa kaikki oli suojattu pientä kruunuakin myöten. 
Sisältä löytyy tämän laukun ehkä hienoin yksityiskohta, nimittäin olkahihna, joka on ketjua. 
Ihastuin tähän yksityiskohtaan tietenkin ensimäisenä .;)
Lisäksi laukun mukana tulee oma dustbag, mihin laukun voi laittaa turvaan pölyttymiseltä, jos tarve vaatii. Tosin uskon että, se saattaa jäädä melko käyttämättömäksi ;)  Kangas ulkopuolella on pehmoista, mutta tuntuu pitävän hyvin kosteutta ja roiskeita. Sisältä kaunis satiinikangas helliikin sitten sisältöä.
Tässä kuvia, tsekkailkaahan:


Tykkäsittekö?
Ja jos peräti ihastuitte, voitte kotiuttaa tämän laukun Modelifen sivuilta täältä tai vaihtoehtoisesti koittaa onneanne osallistumalla arvontaan, jossa voit voittaa tämän itsellesi!

2 kommenttia:

  1. kiva laukku! saitko ton sieltä niinkun yhteistyön merkeissä vai ostitko ihan omilla rahoilla :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Sain tämän sieltä palkkioksi mainostuksesta :):) Mutta tulevaisuudessa aion ostaa sieltä sen pääkalloniittilaukun! ;)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥