maanantai 5. elokuuta 2013

Pitsiä ja sauvakiharrinta

Hei kaikki!

Täällä on niin helteinen päivä, että sitä saa tosissaan yrittää olla kuolematta autoon noissa pirunpitkissä liikennevaloissa. Auton rattikin oli niin kuuma, ettei alkuun paljoa parane koskea kun hetken on seissyt auringonpaahteessa! Huhhuh. Maanantai-illaksi on suunnitteilla hieman kirppistelyä ja alemyyntien tsekkausta. Itsellä olisi hakusessa jotain kivoja neuleita ja kullanvärisiä koruja. Tänään kokeilin myös uutta Remingtonin sauvakiharrinta, mutta ei tässä kuumuudessa sitä jaksanut tehdä sen ihmeempiä kiehkuroita! Olen tyytyväinen tuohon ihanuuteen, vaikka varoituksensanana sillä saa poltettua itsensä todella helposti!!
Löysin myös ihana pitsipaidan (only), mikä taitaa sittenkin jäädä vielä odottelemaan viileämpiä ilmoja. ;) Se liimautui ihoon kiinni samantien ja oli tuskaa repiä sitä pois päältä. :D
Bikbokin mekkokin tuli ostettua tovi sitten, mutta mekko puristaa hitosti liikaa rintojen kohdalta!!!! ÄÄÄÄ.  Kyllä se on vaan hyväksyttävä, että kesäloma grilliruokineen ja drinkkeineen on paisuttanut tätä leidiä. Mekko on siis kokoa S ja uudenkarhea, jos joku haluaisi ostaa sen voisin mielelläni myydä tuon! Harmittaa, ettei se sopinut minulle. Dämn.
 I loove this pitsihärpäkkä. Vielä kun se on puhtaan valkoinen ;)

2 kommenttia:

  1. oooh toi mekko on niiin ihana!!<3 täälläkin on vähän paisuttu..

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥