torstai 7. elokuuta 2014

I♡You

Heips!
Mun viikko parani hetkessä sillä, että rakas ystäväiseni ja kummityttöni tekivät yllätysvisiitin tänne.
Halasin vaan Pikku-Aikkua ja pidin ilmassa halauksen voimin! Se tuntuu aina hyvältä kuulla pikku ihmiseltä, kuinka hän on kaivannut. Se sulattaa routasimmankin jään, eikä siinä pysty hymyään pidättämään vaikka koko maailma olisi kaatunut!
 Lähdettiin siitä extempore uimaan lähimpään rantaan ja pelleiltiin vedessä. Se oli lämmintä! Ehdittiin olla jonkin aikaa kunnes tummat ukkospilvet tulikin aika uhkaavasti kohti, joten painuttiin meille kaupan kautta kera grilliherkkujen.  Tuuli yltyi todella voimakkaaksi..
Juu, me valopäät tosiaan grillattiin terassilla, kun myrsky lennätti päivänvarjon, kukatkin maasta ja kaikkea muuta jaskaa naamalle. Toni se siellä piteli grilliä pystyssä ja minä paistoin lettuja, hillot ja makkarapihvitkin lensi lautaselta ja muuta vastaavaa..

 Tehtiin kunnon buffetti tuohon mun baaripöydälle ja syötiin hyvin ice age 4:n siivittämänä. Lettujakin paistettiin kera vaniljajätskin ja hillon! Nams!  Huomenna mennään telttailemaan ja grillaamaan vaahtokarkkeja.
Mä rakastan näitä arkisempia chillailujuttuja kavereiden kanssa. Ne on mulle hirveän tärkeitä "pikku"juttuja. Tuntuu siltä, että kaikki on muutenkin järjestymässä ja uskoa tulevaan riittää. Kaikki on hyvin ja monet hiljaiseloaan viettäneetkin ovat antaneet kuulua itsestään ja olleet tukena näissä ongelmissani. :)
Se tuntuu tosi hyvältä.  
Kiitos kaikilleMyös teille

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Tämmönen kahvikirmaaja saa tosin olla hyvin varovainen vaaleiden kanssa ;)

   Poista
 2. Tuollaiset arkiset chillailut hyvässä seurassa on parasta maailmassa! Kesällä kuuluu grillaa, uida ja telttaila, ja mahtavaa kun löytyy siihen kavereita! Itselläni on vähän ikätoverit kyllästyyt tollaseen ja niistä on tullut ns. "vakavia aikuisia". Mä sitten käyn uimassa ja telttailemassa myös kummilapsen kanssa!
  Pakko kysyä, että oliko tuo magnum hyvää ? Olin pettynyt siihen silveriin, mutta toisaalta rakastan pistaasia, niin ton on pakko olla hyvää!

  http://sillysali.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta viserrä! Kummilapsen kanssa on helppo muutenkin tehdä kaikkia semmosia lapsenomasia juttuja, joita haluaisi mutta ei yksin aikuisena kehtaisi tehdä !;) Hahahaha!! Ja hei toi jäätelö oli todella hyvää! Siellä on suklaata ja pistaasia isoina paloina joukossa, pistaasi on mun suosikkijätski kautta aikojen ja uskallan suositella tota sulle! (tosin se on varmaan puolet pienempi kuin normaali magnum! Peeehana.)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥