torstai 28. elokuuta 2014

Ihonhoidon salaisuuksia Part 1

Noniin tytskät tytön tylleröiseni.
 Olen hiljan testaillut muutamaa tuotetta, sillä aloin olla aika turhautunut ihoni kanssa, joka alkoi ikävästi ilmoittamaan aikuisiän aknesta, isoista ihohuokosista poskipäillä, mustapäistä nenässä ja epätasaisista väripläjäyksistä. Ihoni diagnoosi onkin pintakuiva sekaiho, joka on hyvin yleinen.
Lisäksi minulle tulee helposti finnejä ja näppylöitä kuukautiskierron mukaisesti ja rasvaisesta ruoasta. Aikuisiän akne lievimmilläänkin on paha yhtälö mahdottomalle näppylöidennyppijälle ja hiemankin näppyläinen iho häiritsee sen verran, että sieltä on pakko saada kaivettua jotakin esille pahentaen entisestaan kukkaan puhjennutta naamaa.
Viikonloppuna Joensuussa ollessani kasvoni ja kaulani olivat oikeasti näppylöitä ja finnejä täynnä ja peittelin niitä kovalla kerroksella meikkivoidetta.
Nypin niitä tulehtumiseen asti ja olo oli välillä tukala, kun polttavaan ja punaisen näppyläiseen ihoon kiinnitti huomiota.
Maanantaina sain kuitenkin postissa minulle ennestään tutun kasvojen puhdistustuotteen, jonka toinen versio itselläni oli siihen asti että se tuhoutui "selittämättömien" syiden seurauksena ja löytyi roskiksesta
(lue=koira&poikaystävä). Olin hyvin tyytyväinen siihen, mutta en sitten muistanut ostaa uutta enkä ehtinyt käyttää sitä muutenkaan kuin hetken. Tällä kertaa kokeilen siis vielä täsmällisempää ihonlaadulleni sopivaa puhdistavaa Konjac-sientä kuin aikaisempani.

  
http://www.cosmerya.fi/product/854/bamboo-kasvosieni-rasvoittuvaepapuhdas-iho

http://www.cosmerya.fi/product/854/bamboo-kasvosieni-rasvoittuvaepapuhdas-iho

http://www.cosmerya.fi/product/854/bamboo-kasvosieni-rasvoittuvaepapuhdas-iho

Ennen kun syvennyn kertomaan tästä lisää mainittakoon että ihoni on parantunut viikonlopun Joensuun reissusta huomattavassa määrin eli vain neljässä päivässä minä huomasin selkeän eron entiseen. Pesin ihoni tällä ilman pesuaineita aamuin illoin. Se kastellaan läpikotaisin ja pyöritellään hellästi ihoa vasten. Sieni on niin pehmoinen, että sillä voi vaivatta hieroa silmistäkin meikit pois. Pyörivillä liikkeillä sieni puhdistaa tehokkaasti huokosia ja kuorii hieman kuollutta ihoa pois kirkastaen ihoa. Käytön jälkeen ylimääräinen vesi puristetaan varovasti pois ja sen saa helposti roikkumaan nauhastaan. Itse laitoin sille ihan oman koukun lavuaarin viereen, että muistan käyttää sitä aamuinilloin!

Konjac Sponge on siis 100% luonnollinen ihonpuhdistukseen tarkoitettu sieni, joka on valmistettu kasvikuidusta ja kyllästetty bambuhiilellä. Se puhdistaa ihon, tasapainottaa talineritystä, supistaa huokosia ja ennaltaehkäisee mustapäiden ja epäpuhtauksen syntymistä. Olen hyvin tyytyväinen tähän jo nyt ja suosittelen lämpimästi teillekin! Lisäksi, että iho paranee niin tämä tuntuu miellyttävältä kasvoilla ja rutiinijutustakin jää ihan kiva fiilis.

Harmi, etten ottanut kuvaa viime viikolla kun iho oli vielä pahana, mutta otetaampa tämä kuva nyt vertailukohteeksi ja katotaan viikon päästä uudelleen! Tässä olen siis ehtinyt käyttää neljä päivää tätä Konjac-sientä.


Tämmöinen iho nyt, viikon päästä vieläkin parempi! Toimii ;)

Mikäli innostuitte tästä, tutustukaa vielä paremmin tuotteeseen Cosmeryan sivuilla.  Cosmerya on kauneudenhoitotuotteisiin erikoistunut verkkokauppa täynnä kaikenlaisia ihanuuksia kosmetiikanystäville!
P.s Sieni on top5 myydyimmissä tuotteissa eikä syyttä suotta.

2 kommenttia:

  1. Hei ihanaa! Mä ainakin innostuin tästä hurjasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Toivottavasti mun innostus välittyi kans tänne! Oon pirun tyytyväinen:)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥