perjantai 8. elokuuta 2014

Renttuliisa

Tulin vielä toivottamaan pienet pikaterkut, ennen kuin lähden Saloon! Olisi tarkoitus ehtiä viiden iltasaunaan tyttöjen kanssa ja illalla mennä nuotiolle. :)
Tänään oli hemmetin kuuma roudata uusia kalusteita äidille meidän kahden voimin, eikä vieressä tupakoivat naapuritkaan viitsineet tulla jeesaamaan..Murrr..
Noh.. Haba kasvaa, kun kantelee sohvia ylös alas. Kävin tänään muuten hakemassa taas uudet (ja ehdottomasti kesän viimeiset) ballerinat, kun ylläriylläri nämä kesäni neljännet vai peräti viidennet hajosivat taas!? Kävelenkö mä jotenkin jalat sinne tänne laahaten ja heiluen vai miten mä onnistun aina hajottamaan ne niin lyhyessä ajassa.. Edelliset valkoiset kesti peräti viikon ja ne olivat semmoiset "nahkaiset", jonka alkuperäinen hinta oli 49€, mutta ostin ne alennuksessa. MITEN viidenkympin ballerinat eivät pysy ehjänä viikkoa!? Mun yksi varvas alkoi repsottaa ulos uhkaavasti niistä eräällä kaupunkireissulla ja tuntia myöhemmin peräti kolme ja lopuksi koko pohja repsotti maata laahaten.. Kunnon renttuliisa...


Viettäkää mukava viikonloppu!
Kertokaahan myös onko teillä samanlaista taipumusta tuhota ballerinoja useita pareja kesäisin!?

4 kommenttia:

 1. Mä en itse enään suostu ostaan kesäkengiks muutakuin jotain 6 euron alennusballerinoja koska tuhoon kans viikossa ne aina!! :D syksyllä ja talvella on aina jalassa saappaat koska ne yleensä pysyy kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sama homma. Peeehana. Puukengät meille, ei varmana hajoo ;)

   Poista
 2. Voi miten söpöt ballerinat <3 Hahhah, itsellä ihan sama, kestää viikon, maksimissaan kaksi ja sit hajoaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, on joo aikas keijuprinsessaylisöpöt ;) Saas nähä kauan nääkin kestää...

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥