maanantai 4. elokuuta 2014

Jazz

Tämä on minun päiväni. Meinaan meikata pitkän kaavan kautta, kihartaa tukan, laittaa jotain vähän ylellisempää päälle ja suihkauttaa parasta hajuvettäni. Tänään on vuosipäiväni poikaystäväni kanssa ja on tulossa oikein mukava päivä. Olen antanut itselleni luvan ostaa tänään jotakin mitä olen toivonut. Tuntuu kertakaikkiaan hyvältä ja onnelliselta. Mennään ravintolaan syömään, ehkä illalla iltauinnille kuoharipullon kanssa. Rakastan näitä tavallisista poikkeavia päiviä. Aamulla heti herätessäni halusin aloittaa hieman erilailla kuten yleensä hieman spesiaalimpina päivinä. Kaivoin hienoimmat kahvikuppini esille ja laitoin jazzia soimaan taustalle aamukahvia juodessani ja istuessani terassilla.
 Pidän jazzista.
Se muistuttaa rauhallisista hetkistä, kun elämä on nollatilanteissa ja pitää valita suunta jonnekin. Punainen iltaaurinko, tupakansavu ja punaviini lasissa. Päiväkirjojen ja mietelmien kirjoittamista rennosti jalat ylhäällä pöydällä notkoten.
Jazz. Se on ainut musiikki joka auttaa minua ajattelemaan. Sen keinuviin sointuihin on helppo mukautua ja elämän mutkatkin alkavat tuntua vain pehmoisilta pyöreiltä.2 kommenttia:

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥